Ο θηλυκός Τεντόγλου της Σερβίας Ιβάνα Σπάνοβιτς κάνει θραύση και στα social media

NEWSROOM

Η αθλήτρια Ιβάνα Σπάνοβιτς έχει καταγωγή απο την Σερβία και θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι ο θηλυκός Μίλτος Τεντόγλου της χώρας της. Βέβαια έχουν και μια μεγάλη διαφορά στην ηλικία, αφού ο δικός μας παγκόσμιος πρωταθλητής είναι 25 ετών ενώ η Ιβάνα 33!

Γεννημένη στην πόλη Ζρένιανιν της Σερβίας στις 10 Μαΐου 1990, είναι αθλήτρια του μήκους και έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα της.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2023

Μόλις χτες έκανε αυτό που έκανε και δικός μας παγκόσμιος πρωταθλητής και με μια εντυπωσιακή επίδοση 7,14 μέτρων, όχι μόνο στέφθηκε χρυσή στο Παγκόσμιο, αλλά έσπασε και το εθνικό ρεκόρ της Σερβίας.

Η Ιβάνα πήγε στον τελικό με την τρίτη καλύτερη επίδοση, κατάφερε όμως για μια ακόμα φορά, στα 33 της να κατακτήσει την πρώτη θέση και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Σπάνοβιτς Ιβάνα

Η Ιβάνα Σπάνοβιτς κάνει θραύση και στα social media

Με χτισμένο σώμα και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά προσώπου η αθλήτρια απο την Σερβία διαθέτει και έναν εντυπωσιακό λογαριασμό στο Instagram.

Εκτός απο εντυπωσιακές φωτογραφίες με την ίδια μέσα στα γήπεδα και τα γυμναστήρια, η Ιβάνα έχει ένα γεμάτο προφίλ απο προσωπικές της φωτογραφίες που θα σας μαγνητίσουν!

Εκεί που πραγματικά κάνει θραύση είναι στις φωτογραφίες με μαγιό, αφού το αγαλματένιο σώμα της, σε συνδυασμό με το νερό την κάνει ακαταμάχητη!

https://www.instagram.com/p/ChwM9R9sx5r/

https://www.instagram.com/p/CgjjftNsLng/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/p/Cb97R8WsYlt/
https://www.instagram.com/p/CYHVONhvl3H/
https://www.instagram.com/p/CQp6zrfMOgK/

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article