Ο Κώστας Χατζηδάκης το ομολόγησε σήμερα. Τέλος τα επιδόματα (βίντεο)

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Σε εμφάνισή που έκανε σήμερα στην εκπομπή Αταίριαστοι του ΣΚΑΪ, ο Υπουργός Οικονομικών, Κώστας Χατζηδάκης, αποκάλυψε όλα όσα πρόκειται να δει ο Ελληνικός λαός σύντομα σχετικά με τις οικονομικές πολιτικές της κυβέρνησης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Υπουργός ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να κόψει όλες τις επιδοτήσεις και τα επιδόματα και να μεταβεί σε πιο μόνιμα μέτρα.

Ο Υπουργός Κώστας Χατζηδάκης τόνισε

«Από το ’24 και μετά δίνουμε 2,1 δισεκ. ευρώ σε μόνιμες αυξήσεις που είναι τριπλάσια από ήταν το market pass… Φεύγει η κυβέρνηση από τη λογική των έκτακτων επιδομάτων και πηγαίνει σε πιο μόνιμου χαρακτήρα μέτρα», επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, καλεσμένος στους «Αταίριαστους».

Αυτή η δήλωση αντιπροσωπεύει μια σαφή απόκλιση από την προηγούμενη προσέγγιση της κυβέρνησης που βασιζόταν σε προσωρινές επιδοτήσεις.

Αυτή η αλλαγή στην οικονομική πολιτική υποδεικνύει μια στρατηγική κίνηση από την κυβέρνηση για τον προσανατολισμό προς βιώσιμες και διαρκείς οικονομικές λύσεις αντί για προσωρινά μέτρα.

Η δήλωση του Υπουργού Χατζηδάκη υπογραμμίζει τη δέσμευση της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των οικονομικών προκλήσεων με έμφαση στη σταθερότητα και τη διάρκεια.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *