Μαργαρίτα Δρεμούση: Ποια είναι η νέα παίκτρια του My Style Rocks (βίντεο)

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Μια νέα παίκτρια, η Μαργαρίτα Δρεμούση, είναι έτοιμη να περάσει και αυτή με την σειρά της την πόρτα του My Styele Rocks και όπως θα παρακολουθήσουμε σήμερα στις 15.00 θα ανατρέψει τα πάντα με την είσοδο της!

Μετά την αποχώρηση της Ιφιγένειας, η Μαργαρίτα Δρεμούση κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο στο My Style Rocks και περπατά την πρώτη της πασαρέλα με επιτυχία, κερδίζοντας υψηλές βαθμολογίες στην πρώτη της εμφάνιση.

Οι κριτές, Στέλιος Κουδουνάρης, Δημήτρης Σκουλός και Σοφία Χατζηπαντελή, την υποδέχονται με χαρά και ενθουσιασμό για το ταλέντο της.

Ωστόσο, απογοητεύονται από κάποιες εμφανίσεις των υπολοίπων διαγωνιζομένων. Οι λόγοι για την απογοήτευση αυτή δεν αναφέρονται συγκεκριμένα, αλλά μάλλον πρόκειται για αδικαιολόγητα λάθη στις επιλογές τους σχετικά με το στιλ.

Επιπλέον, η Ντένη φαίνεται να πιστεύει ότι τα κορίτσια τη ζηλεύουν για κάποιον λόγο που δεν διευκρινίζεται, αλλά τελικά θα αποσαφηνιστεί και θα προκαλέσει νέες αντιδράσεις στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Η ένταση θα χτυπήσει κόκκινο, μετά απο τις κατηγορίες των παικτών προς την Χριστίνα ότι βάζει χαμηλές βαθμολογίες για να κερδίζει τηλεοπτικό χρόνο.

Δείτε το trailer απο το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks

Ποια είναι η Μαργαρίτα Δρεμούση

Η Μαργαρίτα Δρεμούση είναι 34 ετών και είναι σύμβουλος αυτοβελτίωσης. Η Μαργαρίτα σπούδασε Μάρκετινγκ και Επικοινωνία αλλά την κέρδισε ο κόσμος της μόδας.

Έκανε την πρακτική της στην Αλμπέρτα Φερέτι όταν έμενε στην Νέα Υόρκη και έχει ζήσει όλη τη διαδικασία της NewYorkFashionWeek.

Από μικρή ηλικία της άρεσε η μόδα καθώς πιστεύει ότι μέσα από αυτή μπορεί να εκφράζει πλευρές του χαρακτήρα της.

Της αρέσει να αγοράζει ρούχα και από fastfashion αλλά και από γνωστά brands καθώς πιστεύει ότι δεν έχει σημασία μία ετικέτα. Το σημαντικό για τη Μαργαρίτα είναι ένα ρούχο «να το φοράς και να μη σε φοράει».

Η Μαργαρίτα Δρεμούση δηλώνει αισιόδοξη, θετική και πολύ δυναμική και στο My Style Rocks έρχεται γιατί νιώθει ότι έχει πολύ ωραίο στυλ και θέλει να το δείξει.

Μαργαρίτα Δρεμούση

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *