Μαίρη Χρονοπούλου: Αυτές είναι οι τελευταίες εξελίξεις γύρω απο την υγεία της ηθοποιού

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Η Μαίρη Χρονοπούλου βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Διασωληνωμένη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΔΜΕΘ) του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός μετά από ένα σοβαρό ατύχημα.

Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται δύσκολη αφού έχει υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

Η αγαπημένη ηθοποιός νοσηλεύεται ενώ είναι συνδεδεμένη με μηχανήματα προκειμένου να παρακολουθούνται οι ζωτικές της λειτουργίες.

Το τραύμα βρίσκεται στο δεξιό μετωπιαίο τμήμα του κρανίου της, και το αιμάτωμα έχει επεκταθεί σε μεγάλο μέρος του εγκεφάλου.

Μαίρη Χρονοπούλου

Δύσκολη η κατάσταση της υγείας της

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι γιατροί προσπαθούν να διαχειριστούν την κατάσταση με ειδική θεραπεία για την απορρόφηση του οιδήματος και του αιματώματος, αλλά η κατάσταση της παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Παρόλα αυτά, όπως μαθαίνουμε η Μαίρη Χρονοπούλου αγωνίζεται με όλη της τη δύναμη για να αντιμετωπίσει την πρόκληση, καθώς οι ζωτικές λειτουργίες της παραμένουν σταθερές και χωρίς επιπλοκές στην αναπνοή ή την καρδιά της.

Ποιοι επισκέφτηκαν την Μαίρη Χρονοπούλου

Παρότι οι επισκέψεις στην κατάσταση της, απαγορεύονται, η παρουσία των φίλων και των αγαπημένων της ανθρώπων, όπως η φίλη της Ευανθία Ρεμπούτσικα και του αγαπημένου της, Χάρη Παπαδόπουλου, στο νοσοκομείο είναι εξαιρετικά σημαντική για την ηθοποιό κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Η κατάσταση της ηθοποιού παραμένει κρίσιμη, και οι γιατροί διατηρούν επιφυλάξεις για το μέλλον της. Οι ελπίδες εστιάζονται σε ένα θαύμα, καθώς η Μαίρη Χρονοπούλου παλεύει γενναία για τη ζωή της, αν και η κατάστασή της παραμένει δύσκολη.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *