Κορίνα Δαμουλιάνου: H «Κορίνα» του «Πάτερ Ημών» σε μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση

NEWSROOM

Η Κορίνα Δαμουλιάνου, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ANT1, «Πάτερ Ημών», πλέον είναι μια όμορφη γυναίκα που δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση και την ηθοποιία.

Γεννημένη το 1985, η Κορίνα ξεκίνησε την υποκριτική της καριέρα ως ένα ακόμα παιδί θαύμα ηθοποιός, καταφέρνοντας να κλέψει τις καρδιές του κοινού με το ταλέντο και τη χαρισματική της παρουσία.

Η πρώτη εμφάνιση στην τηλεόραση

Η Κορίνα Δαμουλιάνου κατέκτησε την τηλεοπτική σκηνή σε πολύ μικρή ηλικία. Το 1994, όταν ήταν μόλις 9 ετών, πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά «Πάτερ Ημών», στο πλευρό του Κώστα Καρρά, αλλά και της Ελένης Μενεγάκη!

Η επιλογή της για αυτόν τον ρόλο ήταν αποτέλεσμα μιας ανταγωνιστικής διαδικασίας, καθώς ανταγωνίστηκε για τον ρόλο με περισσότερα απο 1500 παιδιά. Ωστόσο, κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει το κοινό με το χαρισματικό της παιχνίδι.

Οι επιτυχίες στην τηλεόραση

Μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς «Πάτερ Ημών», η Κορίνα Δαμουλιάνου συμμετείχε σε πολλές άλλες επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές την ίδια περίοδο. Ανάμεσά τους ήταν οι «Οι μεν και οι δεν,» «Ασυνήθεις ύποπτοι,» και «Είμαστε στον αέρα.»

Η παρουσία της στην τηλεόραση ήταν έντονη, και το ταλέντο της αναγνωρίστηκε ευρέως από το κοινό.

Η αλλαγή στην καριέρα της

Αν και η Κορίνα Δαμουλιάνου είχε το ταλέντο και την επιτυχία ως ηθοποιός, αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικό επαγγελματικό δρόμο μετά από ώριμη σκέψη. Παρόλο που είχε αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή ΘΕΜΕΛΙΟ και είχε σπουδάσει στην Κρατική Σχολή Μπαλέτου, δεν συνέχισε την υποκριτική.

Αντίθετα, επέλεξε να αφοσιωθεί στην πολιτική και τον εθελοντισμό, προσφέροντας τις γνώσεις και την ενέργειά της σε διάφορους τομείς.

Η πολιτική καριέρα

Το 2014, η Κορίνα Δαμουλιάνου συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές και αναδείχθηκε δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας. Στις εκλογές του 2015 και του 2019, υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, κατέβηκε στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών.

Σήμερα, εκτός από τον ρόλο που έχει στην τοπική αυτοδιοίκηση και την πολιτική σκηνή, είναι Πρόεδρος της Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Δήμου Καλλιθέας και υπεύθυνη του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ στον τομέα των Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων.

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της

Δείτε πως έχει εντυπωσιακά μεγαλώσει και ομορφύνει το μικρό κορίτσι που γνωρίσαμε όλοι μέσα απο την τηλεοπτική σειρά του ANT1.

https://www.instagram.com/p/CxVWl4msGIu/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
https://www.instagram.com/p/CkYBeg-syuh/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
https://www.instagram.com/p/CdA669OMHQN/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
https://www.instagram.com/p/CYOXVATMcX_/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *