Κόντρα Μπιμπίλα – Κούγια: Αγωγή «μαμούθ» 255.000 ευρώ για ηθική βλάβη (video)

NEWSROOM

Η ένταση ανάμεσα στον δημοφιλή ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα και τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια φαίνεται να εξακολουθεί να αυξάνεται, με τον πρώτο να καταθέτει αγωγή «μαμούθ» κατά του δεύτερου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στην εκπομπή “Πρωινό,” ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ζητά από τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια το ποσό των 255.000 ευρώ.

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν την αγωγή Μπιμπίλα

Ο λόγος για αυτήν την αγωγή είναι η υποτιθέμενη ηθική βλάβη που υπέστη ο Μπιμπίλας λόγω διαφόρων δηλώσεων που έκανε ο Κούγιας κατά καιρούς.

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν αυτήν την αγωγή περιλαμβάνουν φράσεις όπως “Αμόρφωτε καραγκιόζη,” “Ιέρεια του metoo,” και “έχει υποστεί λοβοτομή κι έχει αχρηστεύσει τον εγκέφαλό του,” οι οποίες εκφράστηκαν από τον Αλέξη Κούγια κατά του Σπύρου Μπιμπίλα.

Η αντίδραση του Αλέξη Κούγια

Στην αντίδρασή του στον δημοσιογράφο, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε γελώντας. Η κόντρα αυτή φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς και της δικαστικής διαδικασίας.

Τι δήλωσε στην κάμερα ο Αλέξης Κούγιας

«Να μιλάμε για σοβαρά πράγματα. Είναι μία αγωγή που ανακάλυψαν, γιατί τον λέω Μπίμπιλα και γιατί μία φορά όταν περνούσε εκεί στη δίκη του Λιγνάδη, τον είπα καραγκιόζη. Και θέλει 255 χιλιάδες ευρώ και κάτι ψιλά. Ξέρετε πόσες αγωγές έχω δεχτεί από πρόσωπα που θεωρούν ότι μπορούν να κερδίσουν από εμένα έστω ένα πενηνταράκι; Πάνω από 1000 στην προσωπική μου διαδρομή είτε ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, είτε σε κάποιες δίκες. Για γέλια, για γέλια.»

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *