Κατερίνα Στικούδη: Εκρηκτική με εντυπωσιακό χορευτικό στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Το βράδυ της Κυριακής η Κατερίνα Στικούδη έκανε ακόμη μια εκρηκτική εμφάνιση που άφησε το κοινό της με το στόμα ανοιχτό με την τραγουδίστρια να προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα στους παρευρισκόμενους θαυμαστές της!

Το Μαρούσι φωτίστηκε από τη λάμψη της τραγουδίστριας η οποία, αν και βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης, δεν δίστασε να δώσει ένα εντυπωσιακό χορευτικό show, αποδεικνύοντας πως η ενέργεια και η αίγλη της παραμένουν ανεξάντλητες.

Μέσα από το βίντεο που μοιράστηκε στο προφίλ της στο Instagram, η Κατερίνα έδειξε πώς μπορείς να συνδυάσεις τη θηλυκότητα με τη δύναμη, φορώντας ένα πράσινο κορμάκι που τόνιζε την εγκυμοσύνη της με το πιο chic τρόπο.

Το φερμουάρ στο μπροστινό μέρος πρόσθετε μια σύγχρονη πινελιά, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει μια νότα παιχνιδιάρικης σεξουαλικότητας.

Η Στικούδη δεν απέχει ποτέ από το επίκεντρο της δράσης και αυτή η εμφάνιση ήταν η απόδειξη ότι η τραγουδίστρια και χορεύτρια είναι πάντα έτοιμη να εντυπωσιάσει, ανεξάρτητα από τις προσωπικές της στιγμές.

Με το εκθαμβωτικό χορευτικό της, αποδεικνύει ότι συνεχίζει να λάμπει ακόμη περισσότερο, μαγεύοντας ακόμα και στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Δείτε το βίντεο εδώ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *