Κατερίνα Λιόλιου: Νέο τραγούδι με βίντεο κλιπ που κόβει την ανάσα

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Η δημοφιλής Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, επιστρέφει με νέο τραγούδι και ένα άκρως σαγηνευτικό βίντεο κλιπ.

Το νέο τραγούδι που θα δείτε στο παρακάτω πολύ εντυπωσιακό βίντεο είναι από το πρόσφατο album της, για το τραγούδι «Τελικά Σου Έστειλα».

«Η Κατερίνα Λιόλιου παρουσιάζει ακόμα ένα music video από το πρόσφατο album της, για το τραγούδι «Τελικά Σου Έστειλα», που αγαπήθηκε και ξεχώρισε αμέσως στις προτιμήσεις του κοινού.

Στο video του «Τελικά Σου Έστειλα» η Κατερίνα Λιόλιου, πιο σαγηvευτική από ποτέ, μας ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας μέσα από τις εικόνες μία εpωτική ιστορία αδυναμίας. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Alex Κωνσταντινίδης.

Το «Τελικά Σου Έστειλα», σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και Γιάννη Φρασέρη και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη, είναι ένα δυνατό λαϊκό εξομολογητικό τραγούδι, περιλαμβάνεται στο νέο album της Κατερίνας Λιόλιου, με τίτλο «1994», που κυκλοφόρησε από την Panik Platinum πριν από λίγες ημέρες.

Το music video έρχεται μία εβδομάδα αφότου η επιτυχημένη κι αγαπητή τραγουδίστρια αποκάλυψε το video για το τραγούδι «Η Γυναίκα Της Ζωής Σου», το οποίο εκτοξεύτηκε αμέσως στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *