Κατερίνα Καινούργιου: Τι απαντάει εξοργισμένη στις φήμες για τα 10.000 ευρώ το post στα social media.

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Στην Ελλάδα, το ζήτημα της αμοιβής των influencers έχει γίνει πρόσφατα αντικείμενο δημόσιας συζήτησης. Μερικοί από αυτούς, όπως η Κατερίνα Καινούργιου, έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της φορολογικής διοίκησης, με την κατηγορία ότι πολλοί δεν δηλώνουν σωστά τα εισοδήματά τους.

Μια πρόσφατη δήλωση από την Κατερίνα Καινούργιου, γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια και influencer, έφερε στην επιφάνεια το θέμα.

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου

Είναι γνωστό σε όλους ότι η αμοιβή για κάθε ανάρτηση μπορεί να φτάσει πολύ υψηλά ποσά, ενώ συχνά προκύπτει η ανάγκη για μεγαλύτερη διαφάνεια ως προς το πώς αυτές οι αμοιβές καθορίζονται και δηλώνονται.

Η Καινούργιου αναγκάστηκε να κάνει διευκρινίσεις για τις δικές της αμοιβές, αφού είχαν αναφερθεί στον τύπο ποσά όπως 10.000 ευρώ για κάθε ανάρτηση στο Instagram, ένα νούμερο που η ίδια διέψευσε.

Η παρουσιάστρια του Alpha τόνισε χαρακτηριστικά με το θέμα:

«Κάτι τιμές που γράφονται για εμένα και ότι ζητάω 10 χιλιάρικα για post, δεν ισχύουν. Είμαι πολύ πιο κάτω. Αυτό! Ήθελα να το πω»

Αυτή η δήλωση της παρουσιάστρια έρχεται να τονίσει ότι οι αμοιβές μπορεί να διαφέρουν αισθητά μεταξύ των διαφόρων influencers και ότι οι φημολογούμενες αμοιβές που κυκλοφορούν στον τύπο δεν ανταποκρίνονται πάντα στην πραγματικότητα.

Τώρα βέβαια τα πάντα θα κριθούν στους ελέγχους, αν αυτοί γίνουν και φυσικά και στα ποσά που κανονικά θα πρέπει να ανακοινωθούν για να γνωρίζει ο κόσμος ότι υπάρχει διαφάνεια στους ελέγχους αυτούς.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *