Ιωάννα Τούνη: Στην μαγευτική Βουδαπέστη ζητάει ξεμάτιασμα! Δείτε τι ανέβασε! (βίντεο)

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Στο μονοπάτι της επιτυχίας και της αναγνωρισιμότητας, οι influencers συχνά αντιμετωπίζουν προκλήσεις που καθιστούν τη διαδρομή τους συναρπαστική, αλλά και απρόβλεπτη. Η Ιωάννα Τούνη, μία από τις πλέον γνωστές επιχειρηματίες και influencers στην Ελλάδα, βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο μιας τέτοιας κατάστασης κατά τη διάρκεια της προώθησης της Χριστουγεννιάτικης συλλογής της στην Βουδαπέστη.

Μάπα το ταξίδι για την Ιωάννα Τούνη

Η προσπάθεια της Ιωάννας να μοιραστεί με το κοινό της στο Instagram τις εμπειρίες της από το ταξίδι, μετατράπηκε σε μια σειρά από ατυχή γεγονότα που έφεραν την ατυχία στο προσκήνιο.

Μέσα από τα stories της, αντί για τις λαμπερές και ονειρεμένες στιγμές που συνήθως αποτυπώνονται σε αυτές τις περιστάσεις, η Ιωάννα κατέγραψε μια σειρά από προβλήματα που αντιμετώπισε – από μικροατυχήματα μέχρι κωμικοτραγικές στιγμές.

Κάποιος να την ξεματιάσει

Κάθε νέο βίντεο που ανέβαζε στο προφίλ της έφερνε και μια νέα αναποδιά, κάνοντας το κοινό της να αναρωτιέται αν η δημοφιλής influencer χρειάζεται να ξεματιάσει.

Τα συνεχή απρόοπτα και η ατυχία έδωσαν την εντύπωση ότι μια κακή μέρα είχε μετατραπεί σε μια σειρά από ατέλειωτα εμπόδια, πράγμα που προκάλεσε τη συμπάθεια αλλά και την περιέργεια των ακολούθων της.

Τα βίντεο που ανέβασε η Τούνη στο Instagram ήταν αποκαλυπτικά

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *