Ιωάννα Μαλέσκου: Πότε θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο; Η ίδια δίνει την απάντηση – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια, μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της ως μητέρα, την πρόσφατη βάπτιση της κόρης της και τα σχέδια για το μέλλον σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Φαίνεται ότι η Ιωάννα έχει πραγματικά απολαύσει την εμπειρία της μητρότητας. Μιλώντας στις κάμερες, έδειξε να λάμπει από ευτυχία καθώς ανέφερε τις ξεχωριστές στιγμές με την κόρη της και πόσο πολύτιμο είναι για εκείνη αυτό το κεφάλαιο της ζωής της.

Όσο για τη βάπτιση της κόρης της, μοιράστηκε λεπτομέρειες που μας έκαναν να νιώσουμε σαν να ήμασταν εκεί. Η περιγραφή της για την τελετή, τη διακόσμηση και τη συναισθηματική φόρτιση της ημέρας ήταν τόσο ζωντανή και γλαφυρή.

Και τέλος, η Ιωάννα αποκάλυψε κάτι που σίγουρα προκάλεσε θλίψη και αφορά το ενδεχόμενο να την δούμε να φοράει νυφικό!

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι χαρούμενη. Όταν με βλέπετε να κυκλοφορώ σημαίνει ότι πάνε καλά τα πράγματα» είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν έχουμε βάλει ακόμα στα σκαριά τη βάπτιση της κόρης μας. Δε ξέρω καν πότε θα γίνει. Σίγουρα όμως δε μας αγχώνει γιατί θέλω να είναι λίγο πιο μεγάλη, να καταλαβαίνει και να μη φοβάται την όλη διαδικασία. Καλοκαιρινούς μήνες θα γίνει γιατί κι εγώ και ο άντρας μου είμαστε παιδιά του καλοκαιριού.

Δε νομίζω ότι θα δούμε και θρησκευτικό γάμο με την βάπτιση. Όσο προχωρά ο καιρός, με εγκαταλείπει αυτή η διάθεση, το σενάριο να γίνει ο θρησκευτικός γάμος. Δε ξέρω καν αν το θέλει κι εκείνος, να σου πω την αλήθεια. Μη με βλέπεις έτσι άνετη. Αν καταλαβαίνω ότι και εκείνος δεν το θέλει… Δε το έχουμε συζητήσει. Δε μπορώ να πω ότι με φαντάζομαι με νυφικό γιατί θα μείνω με τη φαντασία, αλλά με έχω σκεφτεί…».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *