Η Ζόζεφιν έκλεψε τις εντυπώσεις με το φούξια μάξι φόρεμα στο Panik Concert 2023

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Το βράδυ της Δευτέρας (02/10), το Panik Concert 2023 έλαβε χώρα με εκπληκτικές εμφανίσεις από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μία όμως ήταν η παρουσία που κατάφερε να ξεχωρίσει και να κλέψει την παράσταση και δεν ήταν άλλη απο την Ζόζεφιν!

Η Ζόζεφιν, γνωστή για την δυνατή σκηνική παρουσία που διαθέτει και το στιλ που την κάνει πάντα να ξεχωρίζει, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Panik Concert 2023 με ένα φούξια μάξι αποκαλυπτικό φόρεμα που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, η τραγουδίστρια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την εμφάνισή της, ενώ την ίδια ώρα μια ρεπόρτερ σχολίασε τη σέξι εμφάνισή της και δεν δίστασε να τη ρωτήσει αν ο σύντροφός της, Νίνο, την είχε δει.

Ζόζεφιν

Η Ζόζεφιν απάντησε με ένα χαμόγελο και δήλωσε:

«Ο σύντροφός μου με είδε, μιλήσαμε face time και εγκρίνει» της απάντησε η Ζόζεφιν.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ζόζεφιν σίγουρα δεν θα ξεχαστεί εύκολα και αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και στιλάτες τραγουδίστριες της ελληνικής ποπ σκηνής.

Δείτε πως σχολιάστηκε η εμφάνιση της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο βίντεο που ακολουθεί.

Μαγική εικόνα και στα social media

Η 33χρονη Τζέσσικα-Ζόζεφιν, γνωστή ως Josephine, για όσους δεν το γνωρίζουν έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision, με το τραγούδι “Dancing Night” το 2014.

Έχει λάβει μέρος επίσης στο show Your Face Sounds Familiar και ανήκει εδώ και χρόνια στο δυναμικό της Panic Records. Τον Δεκέμβριο του 2020 αναδείχθηκε νικήτρια του διαγωνισμού Just the 2 Of Us ως ντουέτο με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Τον τελευταίο χρόνο απασχολεί την επικαιρότητα της showbiz με την σχέση που έχει συνάψει με τον τραγουδιστή και στιχουργό, Νίνο Ξυπολυτά, που γνωρίσαμε όλοι μέσα απο την συμμετοχή του στο Fame Story.

Η τραγουδίστρια ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες με το φούξια μάξι φόρεμα και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους χιλιάδες followers της.

Δείτε την εδώ

https://www.instagram.com/p/Cx_Bo5RMpwa/?utm_source=ig_web_copy_link

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *