Η Τζένιφερ Γκάρνερ υποδέχεται τις γιορτές με κόκκινο φόρεμα στην πρεμιέρα του «Family Switch» – VIDEO

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Τζένιφερ Γκάρνερ μπήκε δυναμικά στο πνεύμα των εορτών φέτος, εμφανιζόμενη στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Netflix, «Family Switch», με ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα.

Η 51χρονη ηθοποιός αντανακλούσε τη χαρά των εορτών την Τετάρτη, φορώντας ένα αμάνικο κόκκινο μίνι φόρεμα στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες.

Το φόρεμα ήταν ασύμμετρο, με ψηλό λαιμόκοψη και στρώσεις στο κάτω μέρος. Η Γκάρνερ συμπλήρωσε το look της με μαύρα πέδιλα και μεγάλα σκουλαρίκια.

Η κωμωδία των Χριστουγέννων αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στην πλατφόρμα την Πέμπτη, και η Τζένιφερ Γκάρνερ, γνωστή από την ταινία «13 Going on 30», έχει τον ρόλο της παραγωγού, ενώ παίζει και τον κεντρικό ρόλο της Τζες Γουόκερ.

Στην ταινία, η Τζες και ο σύζυγός της Μπιλ, που υποδύεται ο Εντ Χελμς, καθώς και τα άλλα μέλη της οικογένειας, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια υπερφυσική ανταλλαγή σωμάτων. Ο σκηνοθέτης Τζόζεφ ΜακΓκίντι Νικολ, γνωστός ως ΜακΓκ, μίλησε στο PEOPLE για το τι κάνει την ταινία διαφορετική από άλλες κωμωδίες ανταλλαγής σωμάτων.

«Προσθέτει μια διάσταση, είναι ένα κρίκος που οδηγεί σε μια ταινία για την ενσυναίσθηση και το να περπατήσεις μίλια στα παπούτσια του άλλου. Η εξάπλωση σε έξι διαφορετικούς χαρακτήρες μάς διαφοροποιεί, καθώς υπάρχει ακόμη περισσότερη διασκέδαση», είπε ο ΜακΓκ.

Ο ΜακΓκ μοιράστηκε επίσης με το PEOPLE ότι η ταινία προσφέρει ένα σημαντικό μάθημα για όλο το κοινό.

«Μπορείς να ακούς και να μην το παίρνεις στα σοβαρά, αλλά για να καταλάβεις… πρέπει να σκεφτείς και να συλλογιστείς όσα άκουσες. Μόλις καταλάβεις την άποψη του ατόμου με το οποίο μιλάς – είτε είναι η μητέρα σου, το παιδί σου, ο σκύλος σου ή το μωρό σου – τότε ίσως μπορείς να ελπίζεις να σε καταλάβουν», είπε ο ΜακΓκ. «Όλα θα φαίνονται λίγο καλύτερα στο τέλος.»

Όσο για το αν η Γκάρνερ θα ήθελε ποτέ να βιώσει μια πραγματική ανταλλαγή σωμάτων, η ίδια είχε πει στο PEOPLE ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να επιστρέψει στα νεανικά της χρόνια.

Δείτε το trailer απο το «Family Switch»

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *