Η Τέα Πρέλεβιτς ρίχνει το Internet με τις κόκκινες μπότες της – Δείτε την εμφάνιση που έκανε το Instagram να πάρει φωτιά!

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Όταν η μόδα συναντά τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, η Τέα Πρέλεβιτς, η εντυπωσιακή influencer και κόρη του διάσημου μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρελεβιτς, ξέρει πώς να κάνει τη διαφορά.

Σε μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η 30χρονη επιχειρηματίας καταφέρνει να ενσαρκώσει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ άνεσης και εξωστρέφειας, μεταμορφώνοντας το αστικό τοπίο σε πασαρέλα.

Καθισμένη με χαλαρότητα σε μια καρέκλα στο μπαλκόνι της, με φόντο τα κτήρια της πόλης, η Τέα φορά ένα λευκό πετσέτα περιτυλιγμένη γύρω της σαν κιμονό, ενώ ταυτόχρονα έχει υψώσει τα πόδια της, φορώντας ένα ζευγάρι εντυπωσιακές κόκκινες, λουστρίνι μπότες που φτάνουν μέχρι το μηρό.

Με τα γυαλιά ηλίου και το κεφάλι τυλιγμένο με πετσέτα, δείχνει σαν να έχει μόλις βγει από ένα χαλαρωτικό spa, αλλά η στάση και η σιγουριά της εκφράζουν την προθυμία να κατακτήσει τον κόσμο.

Το στυλ της Τέας είναι μια ανατρεπτική μίξη κλασικής ομορφιάς και σύγχρονης τόλμης. Με αυτή την εμφάνιση, η Τέα καταρρίπτει τα συνηθισμένα στερεότυπα, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα του προσωπικού της στυλ.

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε και χάρισε μερικά εγκεφαλικά στους χιλιάδες θαυμαστές της.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *