Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Σάνεν Ντόχερτι: «Δεν θέλω να πεθάνω, έχει εξαπλωθεί»

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Η ίδια η Σάνεν Ντόχερτι αποκαλύπτει ότι τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα για εκείνη στην μάχη που δίνει με τον καρκίνο!

Η Σάνεν Ντόχερτι, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του κλασικού σίριαλ «Beverly Hills, 90210», μοιράστηκε με το κοινό τη συγκλονιστική είδηση για την μάχη της με τον καρκίνο. Με απαράμιλλη δύναμη και θετικότητα, η Ντόχερτι αποκάλυψε ότι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί πλέον στα οστά της.

Σάνεν Ντόχερτι: «Δεν θέλω να πεθάνω»

Παρά τις δυσκολίες και τους αγώνες, η ηθοποιός διατηρεί μια θετική στάση ζωής. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό PEOPLE, εξέφρασε την αποφασιστικότητά της να συνεχίσει τον αγώνα, λέγοντας: «Δεν θέλω να πεθάνω… Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή». Οι λόγοι της αντανακλούν την ανείπωτη δύναμη και την επιθυμία της να συνεχίσει να δημιουργεί και να ελπίζει.

Η διαγνωστική της ιστορία με τον καρκίνο του μαστού ξεκίνησε το 2015, με τη Ντόχερτι να υποβάλλεται σε μαστεκτομή, χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Τον Ιούνιο του 2023, ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της και είχε υποβληθεί σε αφαίρεση όγκου.

Μέσα από τον πόνο και τον φόβο, η ηθοποιός δεν έχασε τη δύναμή της να ελπίζει και να προχωράει. Επιπλέον, η Ντόχερτι έχει αποφασίσει να συμβάλει ενεργά στην ευαισθητοποίηση και την έρευνα για τον καρκίνο, εκφράζοντας την έκπληξή της για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί θεραπεία.

Τέλος, η Ντόχερτι ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό της podcast, «Let’s Be Clear with Shannen Doherty», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Δεκεμβρίου. Το podcast αναμένεται να είναι μια «ωμή και ειλικρινής εξερεύνηση» της προσωπικής της διαδρομής, καλύπτοντας θέματα από την καριέρα της μέχρι τη μάχη της με τον καρκίνο και τις προσωπικές της εμπειρίες.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε η Ντόχερτι

«Δεν θέλω να πεθάνω», δήλωσε. «Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν τελείωσα με την αγάπη. Δεν τελείωσα με το να δημιουργώ. Δεν τελείωσα με την ελπίδα να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο. Απλά δεν έχω – δεν έχω τελειώσει».

«Ο φόβος ήταν συντριπτικός για μένα», έγραψε η 52χρονη ηθοποιός στο Instagram όταν μοιράστηκε ένα βίντεο που τραβήχτηκε λίγο πριν την αφαίρεση του όγκου της. «Φοβόμουν όλα τα πιθανά άσχημα αποτελέσματα, ανησυχούσα για το αν θα άφηνα τη μαμά μου και πώς αυτό θα την επηρέαζε. Ανησυχούσα ότι θα έβγαινα από το χειρουργείο και δεν θα ήμουν πια ο εαυτός μου. Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος».

«Η μεγαλύτερη ανάμνησή μου δεν έχει έρθει ακόμα», σημείωσε. «Προσεύχομαι. Ξυπνάω και πέφτω για ύπνο ευχαριστώντας τον Θεό, προσεύχομαι για τα πράγματα που έχουν σημασία για μένα χωρίς να ζητάω πολλά. Αυτό με συνδέει με μια ανώτερη δύναμη και την πνευματικότητα. Η πίστη μου είναι το μάντρα μου».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *