Η Σταυρούλα Χρυσαειδή προκαλεί σάλο στα social media με το τολμηρό βίντεο της

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Η γνωστή αθλήτρια και πρώην παίκτρια του παιχνιδιού επιβίωσης Survivor All Star, Σταυρούλα Χρυσαειδή, έγινε το επίκεντρο των διαδικτυακών συζητήσεων μετά τη δημοσίευση ενός τολμηρού βίντεο στα social media. Στο επίμαχο βίντεο, η Χρυσαειδή εμφανίζεται να βγαίνει από το μπάνιο φορώντας μόνο το μπουρνούζι της, το οποίο είναι αισθησιακά αφήνει να εννοηθεί περισσότερα, προσφέροντας μια πιο προκλητική εικόνα.

Βίντεο φωτιά με την Σταυρούλα Χρυσαειδή πρωταγωνίστρια

Η κίνηση αυτή, προφανώς έγινε σκοπίμως για να προκαλέσει την προσοχή και να εξιτάρει τους θαυμαστές της, καθώς η Σταυρούλα κατευθύνθηκε προς το κρεβάτι της και ξάπλωσε με τρόπο που τονίζει την ελκυστικότητά της. Το αποτέλεσμα ήταν όντως “εκθαμβωτικό”, καθώς οι αντιδράσεις των χιλιάδων θαυμαστών της δεν άργησαν να εκδηλωθούν με σχόλια και κοινοποιήσεις.

Η εν λόγω κίνηση της Χρυσαειδή συζητήθηκε έντονα για το αν είναι αποδεκτό ένα τέτοιο περιεχόμενο να διαρρέει στο διαδίκτυο, αλλά και για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην εικόνα της ως αθλήτριας και πρότυπου για νεότερες ηλικίες. Παρ’ όλα αυτά, το βίντεο, το οποίο χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως “βγαλμένο από την κόλαση”, φαίνεται να έχει επιτύχει τον στόχο του: να αποσπάσει την προσοχή και να γίνει viral.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *