Η Pamela Anderson δεν περίμενε να γίνει viral με την φυσική της εμφάνιση: «Δεν πίστευα ότι θα το προσέξει κανείς»

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Pamela Anderson, η πασίγνωστη πρώην «ναυαγοσώστρια» του Baywatch, σε ηλικία 56 ετών, προκάλεσε αίσθηση όταν εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον περασμένο μήνα χωρίς μακιγιάζ, καθισμένη στην πρώτη σειρά μιας σειράς επιδείξεων με το φυσικό της πρόσωπο να είναι πλήρως ακάλυπτο.

Η φυσική της εμφάνιση κέρδισε τον θαυμασμό συναδέλφων διασημοτήτων όπως η Jamie Lee Curtis και η Scarlett Johansson, οι οποίες το χαρακτήρισαν ως «πράξη θάρρους και επανάστασης» και «ισχυρό μήνυμα» αντίστοιχα.

Ωστόσο, η Anderson δεν περίμενε τέτοιες έντονες αντιδράσεις.

«Είμαι χωρίς μακιγιάζ στο σπίτι, οπότε γιατί όχι και στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού; Πραγματικά δεν ήξερα ότι κανείς θα το προσέξει, αλλά χαίρομαι που έγινε ένα θετικό μήνυμα», είπε στο περιοδικό People σε πρόσφατη συνέντευξη.

Και η σταρ — που πρόσφατα αποκάλυψε ότι σταμάτησε να φοράει καλλυντικά μετά τον θάνατο του αγαπημένου της μακιγιέρ το 2019 — έχει μια θετική οπτική για το γήρας στο Hollywood επίσης, λέγοντας, «Το αποκαλώ ζωή, όχι γήρανση».

Συνεχίζοντας, η Anderson είπε: «Η καταδίωξη της νιότης είναι μάταιη. Όλοι μπορούμε να αγκαλιάσουμε όποιοι είμαστε στη στιγμή που βρισκόμαστε, και να είμαστε εντάξει με το πού στέκονται τα πόδια μας αυτή τη στιγμή».

Πέρα από την εβδομάδα μόδας, η ξανθιά ομορφιά έχει επιδείξει τη λαμπερή της επιδερμίδα σε διαφημίσεις για την Pandora, σε selfies στο Instagram και στα εξώφυλλα περιοδικών — και δεν περιμένουμε να αλλάξει σύντομα τη στρατηγική της.

Παρόλο που η Anderson έχει πει ότι είναι «ανακούφιση» να παραλείπει το γλαμουράτο μακιγιάζ και ότι νιώθει όλο και πιο άνετα με το δέρμα της ζώντας μια ήσυχη, απλή ζωή, δεν αποκλείει για πάντα τη χρήση καλλυντικών.

«Δεν είμαι αντίθετη με αυτό, απλά δεν θέλω να παίζω το παιχνίδι», είπε στο People. «Και ένιωσα καλά να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να λέω, ‘Είμαι εντάξει έτσι όπως είμαι’».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *