Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε στα επεισόδια 8-9-10

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Η Μάγισσα, η νέα τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, αρχίζει και κερδίζει όλο και περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό. Η εντυπωσιακή πλοκή μυστηρίου, και οι ηθοποιοί καταφέρνουν να μαγνητίσουν το κοινό και εκείνο με την σειρά του δείχνει να τους χαρίζει την προσοχή του.

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα φέρουν καταιγιστικές εξελίξεις, εξελίξεις που θα προκαλέσουν αντιδράσεις, αλλά και το ενδιαφέρον του κόσμου.

Ο Αντρέι Σιντόροφ, ρόλο που έχει ο Αναστάσης Ροϊλός, θα βρεθεί στο επίκεντρο στα επόμενα επεισόδια και ειδικά όταν θα καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει με την Θεοφανώ.

Αναστάσης Ροϊλος

Η Μάγισσα – Τι θα δούμε στα επεισόδια 8-9-10

Η Μάγισσα 9/10 Επεισόδιο 8

Ο Μιχαήλ ζητά απ’ τον Αντρέι ν’ αναλάβει τις έρευνες για το φόνο του εγγονού του ενώ αρχικά οι υποψίες πέφτουν όλες πάνω στον Βρώτσο. Ο Αντρέι ανακρίνει όλο το προσωπικό ενώ η Θεοφανώ τραβά ιδιαίτερα την προσοχή του. Ο Κανέλλος ανακαλύπτει τα οστά του αδερφού του Τζανέτου φέρνοντας στην επιφάνεια μια σύγκρουση πολλών χρόνων με τον Μιχαήλ.

Ο Πετρούνης βρίσκει τον Γάλλο αρχαιολόγο Μισέλ ντε Μποφόρ και τον οδηγεί στον πατέρα του, Σπήλιο, προκειμένου να τους βοηθήσει με την ανεύρεση του θησαυρού. Ο Μανόλης και η Αγάθη ταραγμένοι που η Θεοφανώ ανακάλυψε τη σπηλιά, που ζούσε η μητέρα της, αποφασίζουν να της πούνε την αλήθεια για το παρελθόν της.

Η Μάγισσα 10/10 Επεισόδιο 9

Η Θεοφανώ μαθαίνει κι άλλες πληροφορίες για τη μητέρα της απ’ την Αγάθη και τον Μανόλη που θα την αναστατώσουν. Ο Μιχαήλ δε δέχεται πως τα οστά που βρήκε ο Κανέλλος, είναι του αδερφού τους, του Τζανέτου και ξεσπάει άγριος καυγάς ανάμεσα τους.

Ο Μάρκος με τον Τζανή συγκρούονται μετά τις υποψίες του Αντρέι πως ο δολοφόνος του βρέφους ίσως έχει να κάνει με την οικογένεια τους. Στον πύργο των Γερακάρηδων ο Μισέλ προσπαθεί να εγκλιματιστεί στη νέα πραγματικότητα.

Η Δαμιανή πείθει τον Μιχαήλ για μια απόφαση που θ’ αλλάξει για πάντα τη ζωή του Τζανή. Η Θεοφανώ αποφασίζει να ανακαλύψει τι απέγινε η μητέρα της ενώ ένα καινούριο όραμα θα περιπλέξει τα πράγματα.

Θεοφανώ

Η Μάγισσα 11/10 Επεισόδιο 10

Ο Μάρκος πιέζει την Θεοφανώ, να του μιλήσει για το όραμα που είδε, ενώ ο Τζανής συγκρούεται με την Δαμιανή για την απόφαση που πήρε για λογαριασμό του.

Η συμπεριφορά του Κανέλλου προβληματίζει όλο και περισσότερο τον Αντρέι, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο την σημαντική αποστολή που του ανέθεσαν, απ’ την Φιλική Εταιρεία.

Η Θεοφανώ με τη βοήθεια του Φρίξου, ξεκινά ν’ ανακαλύψει για το τι σήμαινε το όραμα που είχε ενώ η Πολυξένη αρχίζει να την υποψιάζεται.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *