«I` m a Celebrity Get Me Out Of Here»: Αυτοί είναι οι 12 παίκτες

NEWSROOM

Το νέο τηλεοπτικό ριάλιτι με τίτλο «I` m a Celebrity Get Me Out Of Here» το οποίο πρόκειται να προβληθεί στον ΣΚΑΪ, έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού πριν ακόμα ξεκινήσει να προβάλλεται απο την τηλεοπτική συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου.

Ο Γιώργος Λιανός στο Τιμόνι

Ο πολυαγαπημένος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης, επιστρέφοντας στον Άγιο Δομίνικο πιο νωρίς από ποτέ. Οι φαν του προγράμματος αναμένουν με ανυπομονησία τον ρόλο του στο νέο ριάλιτι.

Η Καλομοίρα Βοηθός

Στο πλευρό του Γιώργου Λιανού θα βρίσκεται η Καλομοίρα, που αποδέχτηκε την πρόταση του Ατζούν. Αυτή η συνεργασία αναμένεται να φέρει νέα δυναμική στο πρόγραμμα.

Οι Παίκτες που Αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο

Μετά από πολλές φήμες και ακόμα περισσότερες αναμονές, αποκαλύπτουμε τους celebrities παίκτες που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ανάμεσα στους παίκτες που θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους στο νησί της Καραϊβικής συγκαταλέγονται γνωστά ονόματα όπως:

η Χριστίνα Κολέτσα, η Αγγελική Ηλιάδη, η Emilia Vodos, η Στέλλα Γεωργιάδου, ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο Τάσος Ξιαρχό, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Πάνος Καλλίδης, ο Μπο, η Μαρία Καλάβρια, η Ιωάννα Λίλη, και ο Νίκος Βαμβακούλας.

Το “I’m a Celebrity Get Me Out Of Here” αναμένεται να προσφέρει αμέτρητες στιγμές δράσης και ψυχαγωγίας στο τηλεοπτικό κοινό, και αναμένουμε με ανυπομονησία την πρεμιέρα του.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *