Η Λένα Ζευγαρά μπήκε στο Fame Story και αναστάτωσε με την παρουσία της (βίντεο)

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Η γνωστή τραγουδίστρια Λένα Ζευγαρά έφερε μια ανατροπή στη ρουτίνα της μουσικής Ακαδημίας του Fame Story, εισερχόμενη στον χώρο με σκοπό να προβάρει μαζί με την Αριστέα.

Η παρουσία της προκάλεσε έντονο ενθουσιασμό στους σπουδαστές, που δεν περίμεναν να βρεθούν αντιμέτωποι με μια τόσο διάσημη και αγαπημένη φιγούρα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η Ζευγαρά, γνωστή για τη χαρακτηριστική της φωνή και το στιλ της, δεν πέρασε απαρατήρητη, ιδίως από τους Danny και Victor, τα δίδυμα αδέλφια της Ακαδημίας.

Οι νεαροί επίδοξοι τραγουδιστές, μεταξύ των οποίων φαίνεται να αναπτύχθηκε μια άμεση χημεία με την καλεσμένη, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την προσωπικότητα και την καριέρα της Ζευγαρά, έως και το ζώδιο της, σε μια προσπάθεια να μάθουν περισσότερα γι’ αυτήν.

Στο βίντεο που θα δείτε, φαίνεται πώς οι Danny και Victor δεν διστάζουν να φλερτάρουν ανοιχτά τη Ζευγαρά, αφήνοντας κατά μέρος τυπικότητες και προσχήματα, σε μια κίνηση που ανέδειξε την ειλικρίνεια και το θάρρος τους να εκφράσουν τον θαυμασμό τους.

Η επίσκεψη της Λένας Ζευγαρά στην Ακαδημία δεν αποτέλεσε μόνο μια ευκαιρία για τους σπουδαστές να γνωρίσουν από κοντά μια επαγγελματία του χώρου, αλλά ενδεχομένως να τους προσέφερε και έμπνευση για τη δική τους μουσική πορεία. Η παρουσία της προκάλεσε συζητήσεις, ενθουσιασμό και έδωσε μια νέα δυναμική στον ανταγωνισμό, καθώς κάθε σπουδαστής αναζητά τον δικό του δρόμο προς την επιτυχία.

Δείτε το βίντεο

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *