Η Κατερίνα Λάσπα σε νέα εκπληκτική αλλαγή! Δείτε πρώτοι το νέο της hairstyle

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Για μια ακόμα φορά η Κατερίνα Λάσπα πρωτοτυπεί και μας δείχνει πάλι το δρόμο στο στιλ! Με την τελευταία της αλλαγή στα μαλλιά, η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά ότι δε φοβάται να πειραματιστεί με την εμφάνισή της και όπως θα δείτε και εσείς το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Οι αφέλειες που επέλεξε να κάνει είναι μια πανέμορφη επιλογή και όπως θα δείτε και εσείς φαίνεται πως της ταιριάζουν απίστευτα!

Και πως να μην τις επιλέξει ; Οι αφέλειες έχουν κάνει ένα εντυπωσιακό comeback τα τελευταία χρόνια. Είναι τολμηρές, μοντέρνες και προσθέτουν μια ξεχωριστή πινελιά στυλ και προσωπικότητας σε κάθε εμφάνιση. Με τις αφέλειες, η Κατερίνα ακολουθεί την τάση που έχουν υιοθετήσει πολλές celebrities, δείχνοντας ότι παραμένει στην κορυφή της μόδας και των τάσεων.

Η φωτογραφία της στο Instagram αποκαλύπτει αυτή την όμορφη αλλαγή και οι θαυμαστές της αντέδρασαν με ενθουσιασμό. Είναι σαφές ότι η Κατερίνα Λάσπα γνωρίζει πως να εντυπωσιάζει και να ανανεώνει την εικόνα της, εμπνέοντας πολλές γυναίκες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. Και αυτή η αλλαγή, αν και φαίνεται μικρή, αποτελεί μια μεγάλη δήλωση στυλ και θάρρους στο να δοκιμάζεις και να αλλάζεις!

Δείτε την εδώ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *