Η Δέσποινα Βανδή ζαλίζει τα social media με τα δερμάτινα της

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Η επίσημη επιστροφή της Δέσποινας Βανδή στη μουσική σκηνή αναμένεται να αναστατώσει την ελληνική showbiz για μια ακόμα φορά.

Μετά από μια περίοδο ανάπαυλας το καλοκαίρι, η δημοφιλής τραγουδίστρια επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο με το νέο της τραγούδι “Σ’ Αγαπάω και δεν πάω καλά”.

Η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε το επερχόμενο τραγούδι της με δύο εντυπωσιακά εξώφυλλα στο Instagram, προκαλώντας θύελλα συζητήσεων στα social media. Η εντυπωσιακή εμφάνιση της τραγουδίστριας στις φωτογραφίες, με τα δερμάτινα ρούχα και το εντυπωσιακό ντεκολτέ, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή υπόσχεται να είναι μια ακόμα επιτυχία στην καριέρα της, καθώς η τραγουδίστρια έχει συνηθίσει το κοινό της σε ποιοτικές μουσικές παραγωγές και στίχους που συναρπάζουν.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο το νέο τραγούδι που αναστατώνει τους φανατικούς θαυμαστές της Δέσποινας Βανδή. Η συνεργασία που ανακοίνωσε η τραγουδίστρια είναι εξίσου ενδιαφέρουσα.

Στο πλευρό της αυτόν τον χειμώνα σε νυχτερινό μαγαζί θα βρίσκεται ο Γιώργος Σαμπάνης, ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Αυτή η συνεργασία αναμένεται να φέρει νέα δυναμική στην ελληνική μουσική και να ενθαρρύνει περισσότερους ακροατές να ακούσουν το νέο τραγούδι.

Πέρα από τη μουσική της καριέρα, η Δέσποινα Βανδή είναι γνωστή και για την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Οι φωτογραφίες που ανάρτησε στα social media για την προώθηση του τραγουδιού της αποδεικνύουν ότι η τραγουδίστρια παραμένει πιο όμορφη από ποτέ.

Πεσμένη στα πατώματα, ντυμένη με δερμάτινα και 12πόντα, έχει απο πάνω της τον Γιώργο Σαμπάνη σε μια φωτογράφιση που βγάζει μια άλλη δυναμική!

Δείτε την εδώ σε δυο αναρτήσεις φωτιά και λάβρα

https://www.instagram.com/p/CyAvtp5swu6/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
https://www.instagram.com/p/CyBeDqlsK7b/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *