Για ποια είπε ο Λάκης Γαβαλάς: «Φοράει κοσμήματα και είναι σαν λατέρνα της Παλιάς Πλάκας και της πλάκας γενικότερα» (vid)

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς, με τη μοναδική και πάντα αιχμηρή του γλώσσα, παρενέβη στην τηλεοπτική συζήτηση για το reality μόδας My Style Rocks, καταθέτοντας τις απόψεις του κατά την εμφάνισή του στο “Πρωινό Σουσού”.

Σε αυτό το πλαίσιο, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις πρόσφατες δηλώσεις του για την τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα.

Στην ερώτηση αν θα επέλεγε να δώσει τα ρούχα του σε κάποια από τις κριτές του My Style Rocks, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή τη Βίκυ Καγιά, ο Γαβαλάς απάντησε με τον στοχαστικό του τρόπο, επιλέγοντας να στηρίξει το “νέο και φρέσκο” κορίτσι, το οποίο εμφανίζει μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.

Όσον αφορά το My Style Rocks, ο Γαβαλάς εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι τα κορίτσια του παιχνιδιού φτάνουν μέχρι το σημείο να κλαίνε. Επικρίνοντας την υπερβολική θεατρικότητα και το αρνητικό κλίμα που μπορεί να επικρατεί, τόνισε ότι η μόδα δεν σχετίζεται με “χαζομάρες και κατινιές” αλλά είναι μια περήφανη τέχνη.

Κόλαφος ο Γαβαλάς απέναντι στην Χατζηπαντελή

Η στάση του απέναντι στην Σοφία Χατζηπαντελή και την πρόσφατη άκομψη χειρονομία της προς τη Ραμόνα Βλαντή, ήταν επίσης επική!

Ο σχεδιαστής αναφέρθηκε στην Χατζηπαντελή χρησιμοποιώντας ένα ιδιαίτερα εύγλωττο σύγκριση, περιγράφοντας την ως “λατέρνα της Παλιάς Πλάκας”, και υπονοώντας ότι η συμπεριφορά της δεν είναι αντάξια της εκπομπής που πρέπει να παρουσιάζει τη μόδα με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

«Η Χατζηπαντελή κάνει κινήσεις με τα χέρια της, με τα νύχια της, με όλη αυτή τη διακόσμηση που βάζει πάνω της, που είναι σαν λατέρνα της Παλιάς Πλάκας και της πλάκας γενικότερα. Μπορεί να ήταν μία χειρονομία να δείξει το νύχι της, που το ένα μακρύτερο από το άλλο. Γιατί αν ήταν έτσι και την κρατάει η παραγωγή ακόμα, κάνει λάθος».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *