Fame Story: Αυτός ο παίκτης είπε αντίο στο Live (video)

KAKIA ΧΑΤΗΓΙΑΝΝΗ

Η μουσική ακαδημία του Star φιλοξένησε το έκτο live του Fame Story το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου, στην καρδιά της ψυχαγωγίας και της τέχνης. Οι σπουδαστές με πυγμή και αφοσίωση απέδωσαν τις μουσικές επιτυχίες τους, επιδιώκοντας να κερδίσουν τις καρδιές του κοινού και να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο σόου για τουλάχιστον ακόμη μία εβδομάδα.

Μια εβδομάδα που θα τους φέρει πιο κοντά στην πραγμάτωση του ονείρου τους. Η βραδιά ξεχώρισε με την εμφάνιση της Λένας Ζευγαρά, η οποία με την ενέργεια και την εμπειρία της κατάφερε να ξεσηκώσει το παρευρισκόμενο κοινό.

Η Ζευγαρά, μάλιστα, δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό, καθώς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας επισκέφθηκε το σπίτι του Fame Story, προσφέροντας στους σπουδαστές πολύτιμες συμβουλές και συμμετέχοντας σε μαθήματα φωνητικής.

Παρ’ όλα αυτά, οι συναρπαστικές στιγμές του show συνοδεύονταν από μία αίσθηση αγωνίας, καθώς οι φίλοι της εκπομπής αναμένονταν να μάθουν ποιος θα ήταν ο επόμενος που θα έβλεπε το όνειρό του να διακόπτεται.

Μετά την αναπάντεχη αποχώρηση του Nicky, οι διαγωνιζόμενοι Στράτος, Μέγκαν και Μαίρη βρέθηκαν στο στόχαστρο, με τον κίνδυνο να αντιμετωπίσουν την πόρτα της εξόδου.

Fame Story – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Και ενώ το κοινό παρέδωσε την ασυλία στη Μέγκαν, η κριτική επιτροπή έπρεπε να καταλήξει στη δυσάρεστη ανακοίνωση της αποχώρησης. Στις 2 τα ξημερώματα, μετά από μια μαραθώνια συζήτηση, ο Αντώνης Ρέμος πήρε τον λόγο για να ανακοινώσει ομόφωνα την αποχώρηση του Στράτου, αφήνοντας έτσι τη Μαίρη να συνεχίσει το μουσικό της ταξίδι στην ακαδημία.

https://www.instagram.com/reel/CzLmZc0I13X/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Η βραδιά έκλεισε με ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς οι σπουδαστές και το κοινό αποχαιρέτησαν τον Στράτο, έναν διαγωνιζόμενο που άφησε το δικό του στίγμα στη φετινή σεζόν του Fame Story. Παρά το τέλος του ταξιδιού για αυτόν, το Fame Story συνεχίζει, προμηνύοντας ακόμη περισσότερες συγκινήσεις και ανατροπές. Η διαδρομή προς τη δόξα είναι σκληρή και μόνο οι πιο αφοσιωμένοι και ταλαντούχοι θα φτάσουν στην κορυφή.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *