Fame Story: Αυτά είναι τα 3 νέα δυνατά ονόματα με ρόλο έκπληξη στη μουσική ακαδημία (video)

NEWSROOM

Οι προετοιμασίες για το πολυαναμενόμενο Fame Story βρίσκονται σε εξέλιξη και οι λεπτομέρειες αποκαλύπτονται σιγά-σιγά. Αυτό το μουσικό σόου που κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου στο Star έχει όλα τα στοιχεία για να μας εντυπωσιάσει.

Ο παρουσιαστής του Fame Story, Νίκος Κοκλώνης, είναι έτοιμος να μας υποδεχτεί στο πρώτο φαντασμαγορικό live, που θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της μουσικής.

Τα συναρπαστικά επεισόδια του Fame Story θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα έως Πέμπτη, αμέσως μετά τη Φάρμα, ενώ το λαμπερό Live Show θα λαμβάνει χώρα κάθε Παρασκευή στις 21:00!

Μαρία Σολωμού – Δασκάλα ερμηνείας στην ακαδημία

Εκτός από τους εντυπωσιακούς κριτές, οι οποίοι είναι καταξιωμένοι καλλιτέχνες (Ρέμος, Φουρέιρα, Αρσενάκος, Light), η μουσική ακαδημία του Fame Story έχει εξαιρετικούς δασκάλους. Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε πρόσφατα ότι θα είναι η δασκάλα ερμηνείας της ακαδημίας.

Δείτε όλα όσα είπε η Μαρία Σολωμού στην Σίσσυ Χρηστίδου όπου έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε ότι θα είναι το ένα απο τα δύο πρόσωπα έκπληξη στο Fame Story.

Η Στεφανία Ρίζου δασκάλα φωνητικής

Στεφανία Ρίζου

Ωστόσο, ένα ακόμα μεγάλο όνομα προστίθεται στη λίστα των δασκάλων. Η Στεφανία Ρίζου, γνωστή για την εκπληκτική της φωνή, θα αναλάβει τη φωνητική εκπαίδευση των μαθητών της ακαδημίας.

Η παρουσία της Στεφανίας Ρίζου υπόσχεται να προσφέρει στους σπουδαστές πολύτιμες συμβουλές και καθοδήγηση στον τραγικό τους δρόμο.

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη στην σκηνική παρουσία

Επιπλέον, για το styling των μαθητών, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη θα προσφέρει την εμπειρία και την αισθητική της. Με σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό της, όπως με τη Δέσποινα Βανδή και τη Τάμτα, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη θα δώσει στους μαθητές την απαραίτητη εμφάνιση για να λάμψουν στη σκηνή.

Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τις φωνές των νέων ταλέντων και να απολαύσουμε το καταπληκτικό ψυχαγωγικό περιεχόμενο που προσφέρει το Fame Story!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article