Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έτοιμος για την Πρεμιέρα της «Φάρμας»

NEWSROOM

Ο θείος Λεωνίδας Κουτσόπουλος δηλώνει πανέτοιμος για την «Φάρμα» και μάλιστα το κάνει με μια ξεχωριστή ανακοίνωση στα social media, αφού ο ίδιος έστειλε ένα μήνυμα βίντεο προς τους τηλεθεατές με τον δικό του αυθεντικό τρόπο.

Ο αγαπημένος σεφ και πλέον και παρουσιαστής, Λεωνίδας Κουτσόπουλος ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει μέσα από την πρεμιέρα της εκπομπής «Φάρμα».

Πότε αρχίζει η Φάρμα

Πότε αρχίζει η Φάρμα

Το αγροτικό ριάλιτι επιστρέφει ξανά, αυτή την φορά απο την τηλεοπτική συχνότητα του Star και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το κανάλι, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο με τις προηγούμενες φορές.

Η πρεμιέρα της εκπομπής «Φάρμα» θα γίνει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

Το βίντεο του σεφ με την τσάπα στο χέρι

Στο βίντεο που δημοσίευσε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εμφανίζεται κρατώντας μια τσάπα στο χέρι του και αναφέρει:

«Δεν τα έχω φτιάξει τσάμπα! Την 25η του μήνα έχουμε πρεμιέρα. Ολοκλήρωσα τις εργασίες, τάισα τα ζώα, τα καθάρισα, το μποστάνι είναι έτοιμο. Ελάτε να δείτε!» Φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να κάνει την πρεμιέρα του «Φάρμα» αξέχαστη για το κοινό.

Πρόσφατα, είχαμε την ευκαιρία να δούμε το τρέιλερ για το πρώτο επεισόδιο, το οποίο αναδεικνύει την είσοδο των παικτών στην «Φάρμα», το θερμό καλωσόρισμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, αλλά και τις πρώτες συναρπαστικές δοκιμασίες.

https://www.instagram.com/reel/CxfRFlyoDYr/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Η Φάρμα 2023 παίκτες

Το κανάλι δεν έχει δώσει ακόμα στη δημοσιότητα, τα ονόματα των παικτών, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα, μιας και το πρώτο επεισόδιο θα παιχτεί τηλεοπτικά στις 21.00 το βράδυ της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου.

Έχει δώσει όμως κανονικά το trailer, στο οποίο θα μπορέσετε να δείτε τους παίκτες να φτάνουν στο αγρόκτημα του θείου Λεωνίδα!

Απο τα πρώτα πλάνα, θα διαπιστώσετε, ότι η «Φάρμα» 2023 δεν έχει καμία σχέση με το αγροτικό ριάλιτι του ΑΝΤ1. Στο Star, έχουν αποφασίσει οι παίκτες να μην έχουν την παραμικρή άνεση, να μην υπάρχει πουθενά ρεύμα και όλα να είναι πραγματικά σαν ένα κανονικό αγρόκτημα.

Σίγουρα οι συνθήκες θα είναι πολύ πιο δύσκολες για τους παίκτες, που ίσως τελικά και να μην κατάλαβαν ότι δεν πάνε σε ένα ακόμα ριάλιτι, αφού η δουλειά θα είναι πολύ και καθημερινή!

Δείτε το μοναδικό trailer του πρώτου επεισοδίου

Το κοινό αναμένει με ανυπομονησία να δει τι εκπλήξεις κρύβει αυτή η νέα σεζόν της «Φάρμας» και πώς θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες τις προκλήσεις που τους περιμένουν.

Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική και αξέχαστη εμπειρία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την «Φάρμα» στο Star!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article