Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Εκθαμβωτική στιλιστική εμφάνιση με το τατουάζ πρωταγωνιστή μέσα απο το φόρεμα της

NEWSROOM

Η πανέμορφη Ευρυδίκη Βαλαβάνη κατάφερε, για μία ακόμη φορά, να μας εντυπωσιάσει με τον αψεγάδιαστο στιλιστικό της χαρακτήρα.

Η δημοσιογράφος, που πάντα κλέβει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, εμφανίστηκε μέσα σε ένα εκθαμβωτικό μαύρο φόρεμα που μαγνήτισε τα βλέμματα και τις κάμερες των φωτογράφων.

Σαγήνευσε τα πλήθη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το συγκεκριμένο φόρεμα είχε ένα εντυπωσιακό, βαθύ ντεκολτέ μπροστά, προσφέροντας ένα θέαμα που δύσκολα ξεχνιέται. Η Ευρυδίκη αποφάσισε να αναδείξει ακόμη περισσότερο την στιλιστική της επιδεκτικότητα, φορώντας ένα φόρεμα που αγκάλιαζε εντυπωσιακά το σώμα της, αναδεικνύοντας τις καμπύλες της με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

Ωστόσο, αυτό που έκλεψε πραγματικά την παράσταση ήταν το τατουάζ που είχε στο μπούστο της. Ένα σχέδιο που προσέδιδε μια ξεχωριστή πινελιά στο εντυπωσιακό της look και της προσέδιδε ακόμη περισσότερο στυλ.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δείχνει ότι διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στην ζωή της, αφού πλέον έχει αποκαλυφθεί η νέα σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν, ενώ την ίδια ώρα επέστρεψε και τηλεοπτικά μέσα απο την νέα εκπομπή του Mega, με παρουσιαστή τον Κώστα Τσούρο.

Είναι αναμφίβολα μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες της εγχώριας showbiz και συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/Cxm_xncM6TZ/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *