Έτσι έκοψε τον βήχα στα spoiler για τον Σασμό η Ευγενία Σαμαρά.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Η Ευγενία Σαμαρά αναγκάστηκε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, αφού τα spoiler άρχισαν για ακόμα μια φορά να οργιάζουν σχετικά με το μέλλον του Σασμού.

Στην εποχή της υπερπληροφόρησης και της επικράτησης των social media ως κύρια μέσα ενημέρωσης, αλλά και διάχυσης φημών, οι ηθοποιοί βρίσκονται συχνά στο στόχαστρο του κοινού και των πιο ευφάνταστων σεναρίων.

Τέλος στα spoiler έβαλε η Ευγενία Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά, που κέρδισε την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τον ρόλο της Στέλλας στη δημοφιλή σειρά του Alpha, “Σασμός”, βρέθηκε αντιμέτωπη με την πληθώρα σχολίων και φημών που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.

Μια συζήτηση που ξεκίνησε από μια φαν της σειράς στα social media, η οποία έθεσε ερωτήματα για την πλοκή και το μέλλον των χαρακτήρων, κατέληξε να γίνει ένα ευρύτερο θέμα.

Η συγκεκριμένη θαυμάστρια ισχυρίστηκε ότι οι πληροφορίες που παρέχουν οι ηθοποιοί ίσως να είναι παραπλανητικές, επισημαίνοντας μάλιστα ότι κυκλοφορούν spoiler που προμηνύουν νέες ερωτικές εξελίξεις μεταξύ κεντρικών χαρακτήρων της σειράς.

Ενώπιον αυτών των ανεπιβεβαίωτων φημών, η Σαμαρά απάντησε δημόσια και με χιούμορ, διαψεύδοντας τις πληροφορίες και τονίζοντας τον ανυπόστατο χαρακτήρα των διαδικτυακών φημών.

Η ηθοποιός επισήμανε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για τους ηθοποιούς να λένε ψέματα για την πλοκή της σειράς και εξέφρασε την απορία της σχετικά με την ευκολία που ο κόσμος δέχεται ως αλήθεια διάφορες εικασίες από ανεπίσημες πηγές, αντί των επίσημων δηλώσεων.

Δείτε τι απάντηση έδωσε στην ανάρτηση της θαυμάστριας

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *