Ένα ταξίδι στο παρελθόν: Η Δανάη Μπάρκα επισκέπτεται την παλιά της γειτονιά

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Η Δανάη Μπάρκα, επισκέφθηκε την παλιά της γειτονιά στο Περιστέρι και έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά της.

Στην ανάρτησή της, η Δανάη εξέφρασε πόσο ιδιαίτερα σημαντικό είναι για εκείνη να επισκέπτεται το μέρος όπου μεγάλωσε. Μίλησε για τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν την ψυχή της κάθε φορά που περνάει από εκείνα τα μέρη, τονίζοντας πως η γειτονιά της έχει αφήσει έντονα το στίγμα της στον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της.

Η Δανάη Μπάρκα συγκίνησε με την ανάρτηση της

Η Δανάη Μπάρκα έγραψε χαρακτηριστικά: «Οι πρώτες βόλτες μου, οι πρώτες προσπάθειες για ποδηλατάδα, οι “κοπάνες” μου απ’ το σχολείο με τον παππού μου, παιδικά πάρτι, φυσικός χυμός στο καφέ με τον μπαμπά μου, κρυφτό με τους συμμαθητές μου, παιδική χαρά με την γιαγιά και την οικογένειά μου, περίπατος με τα πρώτα φλερτ μου, τάισμα των παγονιών πριν χρόνια και τα πρώτα μου ράμματα στα γόνατα μετά από παιχνίδι.

Τα μέρη που μεγαλώσαμε είναι οι ρίζες μας και όλα αυτά φέρουμε πάντα μέσα μας.
Ίσως αν δεν είχα μεγαλώσει έτσι, ανάμεσα σε αληθινούς, χαμογελαστούς, αυθεντικούς ανθρώπους να ήμουν εντελώς άλλη.. να έβλεπα εντελώς αλλιώς τα πράγματα, να σκεφτόμουν αλλιώς .

Για κάποιους το Περιστέρι είναι απλά μια γειτονιά της Αθήνας…για μένα το Περιστέρι είναι οι πιο ωραίες αναμνήσεις μου, είναι οι ωραίοι άνθρωποι, οι αγκαλιές, η γνησιότητα και οι παρέες.

Πού να το φανταζόμουν ότι πλέον στο Άλσος Περιστερίου θα κάνω συνεντεύξεις για την εκπομπή και θα με υποδέχονται οι υπέροχοι άνθρωποι που εργάζονται εκεί ως “παρουσιάστρια” ενώ είμαι κάθε φορά ένα βήμα πριν βγάλω τα παπούτσια μου και αρχίσω να παίζω στο σιντριβάνι όπως τότε..

Δεν είναι φανταστικό να μεγαλώνεις αλλά να μην ξεχνάς πού και πώς μεγάλωσες;;

Το Περιστέρι μου λοιπόν, είναι ο ομορφότερος δήμος του κόσμου για μένα. Ο δήμος που έχει τα πάντα, βρίσκεις ό,τι ακριβώς θες, με ένα συγκλονιστικό άλσος, με ατελείωτους πεζοδρόμους, πολλά και διαφορετικά μαγαζιά και κυρίως εκπληκτικούς ανθρώπους!
Κι όπως λέω συχνά…μπορείς να βγάλεις το κορίτσι απ’ το Περιστέρι αλλά όχι το Περιστέρι απ’ το κορίτσι!

Καλό απόγευμα αγαπημένοι μου! Ας μην ξεχνάμε ποτέ την βάση μας, τις ρίζες μας, την αρχή μας και τα βιώματα μας».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *