Έλλη Κοκκίνου: Σκέτος πειρασμός με τo διάφανo πάνω στην πίστα (βίντεο)

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Η γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου επέστρεψε δυναμικά στις νυχτερινές εμφανίσεις, συνεργαζόμενη με τον αγαπημένο Λευτέρη Πανταζή. Το νυχτερινό κέντρο «Barbarella» στη Θεσσαλονίκη ανοίγει τις πόρτες του για το καλλιτεχνικό δίδυμο, προσφέροντας στο κοινό της πόλης ξεχωριστές μουσικές βραδιές. Η Έλλη Κοκκίνου, πάντα λαμπερή και στιλάτη, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην πίστα, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Η Έλλη Κοκκίνου με διάφανo φωτιά!

Η Έλλη Κοκκίνου, γνωστή για την κομψή και τολμηρή της επιλογή στα ρούχα, επέλεξε για την πρεμιέρα της ένα αποκαλυπτικό μίνι φόρεμα που αναδείκνυε την σιλουέτα της με διαφάνειες στο πλευρό του στήθους και των ποδιών, προσθέτοντας μια δόση σέξι αλλά διακριτικής προσέγγισης στην σκηνή.

Η επιλογή του συγκεκριμένου φορέματος δεν ήταν τυχαία, καθώς η Κοκκίνου έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να συνδυάζει τον εκρηκτικό της χαρακτήρα με τις εμφανίσεις της, κάτι που το κοινό της αγαπά και εκτιμά.

Το μαύρο, αστραφτερό ύφασμα του φορέματος έλαμψε υπό τα φώτα της πίστας, ενώ οι διαφάνειες έδωσαν μια νότα τόλμης και σύγχρονης θηλυκότητας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *