Ελένη Τσολάκη: Πρεμιέρα με εντυπωσιακή εμφάνιση και πανάκριβες γόβες (βίντεο)

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Το πρωί της Τετάρτης φώτισε από λάμψη τηλεοπτικής πρεμιέρας με την αγαπημένη παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη να χαιρετά τους τηλεθεατές της μέσα από την εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου” στο Open.

Μετά από αναμονή και μεγάλη προετοιμασία, η Ελένη Τσολάκη επιστρέφει δυναμικά στην τηλεοπτική σκηνή και φαίνεται πως έχει ένα φανταστικό line-up συνεργατών για τη φετινή σεζόν.

Στο πλευρό της Ελένης, θα βρίσκονται καθημερινά οι Νίκος Γεωργιάδης, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Μαίρη Αυγερινοπούλου και Δημήτρης Μηλιόγλου.

Η συνεργασία τους υπόσχεται ενδιαφέροντα θέματα, ενημέρωση και ψυχαγωγία για τους τηλεθεατές.

Ακόμη, μια ευχάριστη έκπληξη προσφέρει ο Δημήτρης Σαράντος, ο οποίος θα βρίσκεται στην αίθουσα συνταξης για να μεταφέρει αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Η παρουσία του υπόσχεται να αποκαλύπτει μυστικά και ειδήσεις που θα κρατούν τους τηλεθεατές σε εγρήγορση.

Η Ελένη Τσολάκη, πέραν από το ενδιαφέρον που δημιουργεί με την επαγγελματική της ανανέωση, δέχθηκε και έναν θερμό δώρο από τον σύζυγό της, δίνοντας την καλύτερη δυνατή “Καλή αρχή.”

Όσον αφορά την εμφάνισή της, η Ελένη Τσολάκη εντυπωσίασε με τη στιλιστική της επιλογή. Φόρεσε ένα κατακόκκινο μίνι φόρεμα με έναν ώμο και ιδιαίτερο ντραπέ σχέδιο, διακοσμημένο με απλικέ λουλούδια και βολάν από το διάσημο brand Blumarine.

Το outfit της συνδύασε με εντυπωσιακές και σέξι γόβες, εξοπλισμένες με σατέν κορδέλα που δένει στον αστράγαλο, από τον οίκο Christina Louboutin, με αξία που φτάνει τα 845 ευρώ.

Η επιστροφή της Ελένης Τσολάκη στο Open φαίνεται πως υπόσχεται μια συναρπαστική τηλεοπτική σεζόν με ενδιαφέροντα θέματα και εκπληκτικό στυλ.

Αναμένουμε με ανυπομονησία να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου” και να δούμε πώς θα εξελιχθεί η τηλεοπτική της πορεία!

Δείτε το βίντεο από την πρεμιέρα της!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *