Ελευθερία Ελευθερίου: Ένα λευκό φανελάκι μπορεί να κάνει την ανατροπή; Αν μπορεί λέει!

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Είναι γνωστό ότι η Κύπρια τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου διαθέτει ένα λογαριασμό σκέτη κόλαση στο Instagram και όποιος περάσει μια βόλτα μέσα σε αυτόν είναι δεδομένο ότι θα χάσει τον μπούσουλα.

Οι φωτογραφίες της είναι η μια καλύτερη απο την άλλη και ταυτόχρονα και οι πιο προκλητικές απο οποιασδήποτε άλλης τραγουδίστριας στην Ελλάδα.

Εδώ και χρόνια καταφέρνει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της μουσικής σκηνής της Ελλάδας, δημιουργώντας χιλιάδες θαυμαστές με αποκορύφωμα το μεγάλο μπαμ με την συμμετοχή της στο Survivor.

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά το Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου έχει βγει αρκετά κερδισμένη και μάλιστα είναι απο τις ελάχιστες τραγουδίστριες που ακόμα και σήμερα σε μια τέτοια δύσκολη κατάσταση που ζούμε συνεχίζει και τραγουδάει σε νυχτερινό μαγαζί.

Οι περισσότεροι θαυμαστές της είναι άντρες γιατί μια εικόνα της Ελευθερίας Ελευθερίου είναι αρκετή για να κάνει τον κόσμο να κολλήσει πάνω της και για να μαγνητίσει όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Πόσοι όμως θυμούνται ότι την Ελευθερία Ελευθερίου την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ελληνικό X Factor.

Η γεννημένη στο Παραλίμνι και μεγαλωμένη στο Φρέναρο της Επαρχίας Αμμοχώστου ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του τραγουδιού από την ηλικία των 18 ετών.

Σε ηλικία 9 ετών, ξεκίνησε μαθήματα θεωρίας μουσικής και πιάνου, ενώ σε ηλικία 15 ετών, παρακολούθησε για ένα χρόνο μαθήματα φωνητικής.

Κατάφερε με μεγάλη ευκολία να γίνει γνωστή τόσο για τις φωνητικές της ικανότητες όσο και για τις προκλητικές της εμφανίσεις τόσο στην σκηνή όσο και στο instagram όπου όπως σας έχουμε προαναφέρει είναι λογαριασμός απο τους λίγους.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι ένα όνομα που συνεχίζει να σαρώνει τη σκηνή και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσφέροντας μας μοναδικές μουσικές στιγμές και αξέχαστες εμφανίσεις και στους χιλιάδες θαυμαστές της στο Instagram μοναδικές εικόνες που μένουν χαραγμένες μέσα στο μυαλό…όπως η παρακάτω που θα δείτε εδώ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *