Έκρηξη έντασης στο Celebrity: Επιθέσεις και ανταλλαγές καυστικών σχολίων (video)

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Στο τελευταίο επεισόδιο του I’m a celebrity get me out of here στον ΣΚΑΪ, τα πράγματα ξέφυγαν για μια ακόμη φορά. Το βράδυ της Πέμπτης, οι τηλεοπτικοί μας δέκτες γέμισαν από ένταση και δυνατές ανταλλαγές λέξεων, με πρωταγωνιστές τον Πάνο Καλίδη από τη μία πλευρά και την Αγγελική Ηλιάδη με τον Τάσο Ξιαρχό από την άλλη.

Αν και το κλίμα φαινόταν φορτισμένο από την αρχή, κανείς δεν περίμενε ότι θα αγρίευαν τα πράγματα στη συνέχεια.

Στη ζούγκλα του Αγίου Δομινίκου, μέσα στη νύχτα, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησαν να ανταλλάζουν έντονες και βαρύγδουπες λέξεις, δημιουργώντας απο το πουθενά ένα βαρύ κλίμα με εντάσεις και μπόλικη αναστάτωση

Στο επεισόδιο αυτό, τα πνεύματα άναψαν, οι λέξεις πήραν φωτιά και ο ανταγωνισμός έγινε ακόμα πιο έντονος. Η επιθετικότητα και η ένταση που βίωσαν οι παίκτες και το κοινό, μας υπενθύμισαν για μια ακόμη φορά το πόσο απρόβλεπτο και δύσκολο μπορεί να είναι το παιχνίδι της επιβίωσης στο ριάλιτι.

Προσβολές και εντάσεις στο Celebrity

«Και εσύ έξω είσαι; Πουλάκι μου, τι κάνεις εδώ πέρα; Γλύφεις; Εγώ γαμ…αι; Εσύ γαμ…σαι, Καλίδη! Γλύφεις; Ποιον γλύφεις; Τον Χειμωνέτο από πάνω μέχρι κάτω;» ρωτούσε εκνευρισμένη η Αγγελική Ηλιάδη τον συνάδελφο της, ο οποίος ωστόσο είχε βγάλει εκείνη την ώρα το μικρόφωνο σου.

«Έτσι σου μιλάω, ναι και έτσι θα σου μιλάω από εδώ και πέρα γιατί θα έπρεπε να ντρέπεσαι! Κάτσε εδώ και γλύψε τον Χειμωνέτο από πάνω μέχρι κάτω! Ντροπή σου! Δεν έχω να πω κάτι άλλο, ντροπή! Ντροπή» πρόσθεσε η τραγουδίστρια με τον Τάσο Ξιαρχό να σιγοντάρει και να τονίζει τα εξής. «Μου έλεγες «δεν με νοιάζει ο Χειμωνέτος, σώστε εμένα» ε; Για να σώσουμε εσένα! «Σώσε εμένα και όχι αυτόν»; Γι’ αυτό σε σώσαμε; Μπράβο αγόρι μου! Για βγες και δες τα cue και θα καταλάβεις. Γλύψε μπας και σου φύγει κανά σάλιο».

«Δεν περίμενα την επίθεση της Αγγελικής όπως δεν περίμενα να μου μιλήσει με αυτό τον τρόπο ποτέ για να κάνει ριάλιτι» ομολόγησε ο Πάνος Καλίδης στην κάμερα του παιχνιδιού. Υποτίθεται ότι είχαμε μια σχέση έξω» ανέφερε στην κάμερα του Celebrity στον ΣΚΑΪ ο Πάνος Καλλίδης.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *