Black Friday: Ποτέ πέφτει το 2023 και τι πρέπει να προσέξετε στις αγορές σας;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η Black Friday είναι ένα τεράστιο γεγονός αγορών που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο και τώρα βρίσκεταιβμόλις λίγες εβδομάδες μακριά. Το Newsblog.gr! έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να μάθετε πού να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.

Το Black Friday 2023 είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους λάτρεις των εκπτώσεων, με μεγάλες ουρές στα εμπορικά κέντρα και μαζικές online πωλήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσετε μερικές πρώιμες Χριστουγεννιάτικες προσφορές.

Αυτό το τεράστιο γεγονός αγορών ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά τώρα έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο, με χιλιάδες μάρκες και λιανοπωλητές να συμμετέχουν.

Με τόσες πολλές μάρκες να συμμετέχουν, οι τιμές γίνονται ανταγωνιστικές, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρετε αν πραγματικά κάνετε μια καλή συμφωνία

.Στην Ελλάδα που πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν με δυσκολία την κρίση κόστους διαβίωσης, φαίνεται ότι αυτή θα επηρεάσει και τον τρόπο που θα κάνουμε αγορές.

Έτσι, η Black Friday φέτος θα πρέπει να προσφέρει μεγάλες εξοικονομήσεις σε δημοφιλείς μάρκες για να είναι επιτυχημένη.

Πότε είναι η Black Friday 2023 και τι προσφορές μπορούμε να περιμένουμε;

Το Newsblog.gr έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το φετινό Σαββατοκύριακο της Black Friday. Η Black Friday συνήθως λαμβάνει χώρα την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, οπότε φέτος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.

Οι προσφορές θα διαρκέσουν όλο το Σαββατοκύριακο, συμπεριλαμβανομένων του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου και της Κυριακής 26 Νοεμβρίου.

Μεγάλοι λιανοπωλητές στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό όπως η Amazon και η Sky συνήθως ξεκινούν τις προσφορές τους για το Black Friday στις ιστοσελίδες τους μέρες ή ακόμα και μια εβδομάδα πριν από την Black Friday.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τρεις ημέρες μετά την Black Friday, έρχεται η Cyber Monday, μια ακόμα ευκαιρία για φθηνές αγορές, που αφορά τις αγορές που γίνονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Φέτος η Cyber Monday πέφτει τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023.

Οι εντολές της επιτυχίας

Δείξτε προσοχή στους επίδοξους απατεώνες και στις απατηλές πρακτικές.

Η Black Friday αποτελεί ευκαιρία και για τους scammers που εκμεταλλεύονται την επιθυμία των καταναλωτών για πολλές και καλές προσφορές.

Ακόμη λοιπόν και αν συναντήσετε όρους όπως «φθηνά», «προσφορά» κλπ, μην θεωρήσετε ότι όντως πρόκειται για μια καλή ευκαιρία.

Η εμπειρία έχει δείξει ότι όπου οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές ή έστω, σημαντικά χαμηλότερες από ό,τι συνήθως, τα αγαθά ενδέχεται να είναι απομιμητικά ή ελαττωματικά!

Κάντε την έρευνά σας λίγο καιρό πριν προβείτε στις αγορές σας ώστε να είστε σε θέση να εντοπίσετε τις ψεύτικες προσφορές.

Μην ξοδέψετε περισσότερα απο αυτά που πραγματικά αντέχει η τσέπη σας. Ο χειμώνας προμηνύεται πολύ βάρους σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *