in

Αυτό είναι το πολύ ΑΠΛΟ κόλπο της Βίκυ Καγιά για να δείχνεις ψηλόλιγνη-Το είχες σκεφτεί;

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά ανήκει αδιαμφισβήτητα στις πιο εντυπωσιακές και επιτυχημένες Ελληνίδες. Πρόκειται για το απόλυτο τοπ μόντελ, που έχει κάνει λαμπρή καριέρα όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό, ενώ έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους και γνωστότερους οίκους μόδας της υφηλίου.

Η δίμετρη ξανθιά καλλονή έχει καταφέρει να ταυτίσει το όνομά της με την μόδα, το στυλ και το μόντελινγκ στην Ελλάδα. Έχει απίστευτη εμπειρία στο χώρο, ενώ όλοι την αποκαλούν την θεά της πόζας.

Ο φωτογραφικός φακός την λατρεύει, ενώ διαθέτει έναν αξιοθαύμαστο επαγγελματισμό, κάνοντάς την πολύ αγαπητή στο χώρο εργασίας και συνεργασίας της.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εξαιρετικά αγαπητή, αλλά και δημοφιλής, ενώ πολλές γυναίκες ακούν τις συμβουλές της.

Στην ανάρτηση που θα δείτε εδώ θα καταλάβετε πώς κατορθώνει και βγαίνει ψηλόλιγνη. Αρχικά βοηθάει αρκετά το ντύσιμο που επιλέγει να κάνει.

Ψηλόμεση παντελόνα που ανοίγει προς τα κάτω με τσάκιση στη μέση, που καταλήγει μέχρι λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο.

Ολόσωστο παπούτσι με εξαιρετικό δέσιμο και άνετο τακούνι, που επίσης δίνει ύψος.

Τέλος μεγάλο ρόλο παίζει η λήψη της φωτογραφίας. Η από κάτω οπτική την ώρα που φωτογραφίζεσαι δίνει την αίσθηση του ύψους.

Δείτε εδώ και θα καταλάβετε:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Μαρία Κορινθίου

ΚΟΛΑΣΗ! Στα 18 σταφύλια της Νάξου η Μαρία Κορινθίου μας μοστράρει τα δικά της….

Στέλλα Ανδρέαδου

Survivor All Star: Ποιον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού προπονούσε η Στέλλα το καλοκαίρι