Αποκλειστικό: Η Κατερίνα Στικούδη απογειώνει το σεξαπίλ στα ύψη – Μην χάσετε το βίντεο!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η Κατερίνα Στικούδη, η αγαπημένη τραγουδίστρια και performer που κατάφερε να κερδίσει το κοινό με την ενέργεια και την ξεχωριστή σκηνική της παρουσία, μόλις έδωσε έναν ακόμη λόγο στους θαυμαστές της να μιλούν για εκείνη.

Η Κατερίνα Στικούδη, που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν έχει αφήσει την κατάστασή της να επηρεάσει το γνωστό της στυλ και την αγάπη της για τη μόδα.

Γονάτισε το instagram η Κατερίνα Στικούδη

Με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram, η Στικούδη έκανε μια εμφάνιση που δύσκολα περνά απαρατήρητη. Ντυμένη με ένα μίνι φόρεμα στο χρώμα του δέρματος που αναδείκνυε τις καμπύλες της και τον εντυπωσιακό της baby bump, συνδυασμένο με μπότες που ανέβαιναν πάνω από το γόνατο, κατάφερε να προκαλέσει συζητήσεις τόσο για το άψογο στιλ και την αυτοπεποίθησή της, αλλά πολύ περισσότερο για την εμφάνιση της.

Οι εικόνες από το βίντεο μιλούν από μόνες τους. Η Στικούδη δεν απολογείται για την έκφραση της θηλυκότητας και της σεξουαλικότητάς της κατά την εγκυμοσύνη. Αντίθετα, παρέδωσε μαθήματα σεξαπιλ, ενώ βρίσκεται σε μια από τις πιο ξεχωριστές περιόδους της ζωής μιας γυναίκας.

Οι χιλιάδες θαυμαστές της, ήταν γρήγοροι να εκδηλώσουν την αγάπη και την υποστήριξή τους μέσω των σχολίων και των likes, καθιστώντας το συγκεκριμένο βίντεο viral αμέσως!

Δείτε την εδώ

https://www.instagram.com/reel/CzMUU6yNU_d/?utm_source=ig_web_copy_link

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *