Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Σοκάρει με τις αποκαλύψεις της! «Να πάρουμε την τάδε που έχει γερό…»

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανοίγει την καρδιά της και μας αφηγείται τον δρόμο που την οδήγησε στη σποτλάιτ του θεατρικού κόσμου.

Με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο, η ηθοποιός μας αποκαλύπτει πώς η επιρροή των γονιών της στάθηκε καθοριστική για την επιλογή της στον χώρο της υποκριτικής.

Από πολύ νεαρή ηλικία, η Αλεξάνδρα συνόδευε τους γονείς της στα θέατρα και στη Λυρική σκηνή. Αυτή η πρώτη επαφή με τον μαγικό κόσμο του θεάτρου ανάπτυξε μέσα της τον πόθο και την αποφασιστικότητα να ακολουθήσει το όνειρό της και να γίνει ηθοποιός. Και όπως η ίδια τονίζει, αυτή η απόφαση ήταν τολμηρή και πρωτόγνωρη για την εποχή της.

Η Αλεξάνδρα δεν έμεινε μόνο στην επιρροή των γονιών της, αλλά εξέλιξε την αγάπη της για την τέχνη σε πάθος. Επέλεξε να αφοσιωθεί στην υποκριτική με αφοσίωση και σκληρή δουλειά, αποδεικνύοντας ότι όταν η ψυχή σου καίγεται για κάτι, τότε τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία που αναδεικνύει η Αλεξάνδρα στη συνέντευξή της είναι η αντίληψή της για την εικόνα και την ταυτότητα μας. Εκτιμά ότι η εικόνα μας είναι ένα κομμάτι της ταυτότητάς μας, αλλά όχι η ολόκληρη. Κάνει μια σημαντική διάκριση μεταξύ της εξωτερικής εικόνας που προβάλλουμε στον κόσμο και της πραγματικής μας ουσίας.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου χαρακτηριστικά τονίζει:

«Από πολύ μικρή ηλικία κάνουν μπότοξ τα κορίτσια και δεν συμφωνώ. Έχω κάνει μπότοξ και μεσοθεραπείες για να κρατιέται σε καλή κατάσταση ο ιστός».

Η ηθοποιός μιλάει και για τον σύντροφο της για τον οποίο αποκαλύπτει στην κάμερα.

«Δεν ήταν το όνειρό μου να παντρευτώ αλλά το έκανα δύο φορές. Δεν είμαι αρνητική σε έναν τρίτο γάμο, είμαι ανοιχτή σε ότι φέρνει η ζωή. Οι σχέσεις και οι γάμοι που έχω κάνει είχαν έντονα συναισθήματα. Τώρα είμαι σε μια φάση εξαιρετική στα προσωπικά μου».

Μάλιστα αποκάλυψε, πως μαζί με τον Κυριάκο Σκούρα είναι δύο χρόνια μαζί και τον θαυμάζει, τον εκτιμά, τον αγαπάει,

«Ο σύντροφός μου είναι αυτοδημιούργητος και έχει καταφέρει πολλά πράγματα χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο αξιακό του σύστημα. Του συντρόφου μου του αρέσει πολύ ότι είμαι ντόμπρα και ότι δεν τον πιέζω, είναι το λιμάνι μου».

Η αποκάλυψη που σόκαρε όμως μιλώντας για τους ηθοποιούς, ήταν εντυπωσιακή:

«Ηθοποιός δεν γίνεσαι μέσω Ιnstagram oύτε θέατρα γεμίζεις. Έχω ακούσει παραγωγό να λέει να πάρουμε την τάδε που έχει γερό Instagram και λέγαμε “τι λέει;”».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *