Αγωνία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου: Ένοπλος πατέρας πήρε όμηρο την 4χρονη κόρη του

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Ένα πρωτοφανές θρίλερ εκτυλίχθηκε στο αεροδρόμιο του Αμβούργου όταν ένας ένοπλος άνδρας, οπλισμένος και φανερά απειλητικός, έσπασε την είσοδο του αεροδρομίου με το αυτοκίνητό του και εισήλθε στις εγκαταστάσεις, κρατώντας όμηρο την τετράχρονη κόρη του.

Ο δράστης, ο οποίος άνοιξε πυρ στον αέρα και πέταξε εμπρηστικό μηχανισμό τύπου μολότοφ, προκαλώντας την ακαριαία διακοπή των πτήσεων, το κλείσιμο των τερματικών σταθμών και την ακύρωση δεκάδων πτήσεων, προκαλώντας σοβαρές διαταραχές στο αεροδρομικό πρόγραμμα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, ενώ ελικόπτερα της αστυνομίας πετούσαν υψηλά σε αναζήτηση του ενόπλου. Η ταυτότητα του άνδρα παραμένει ακόμα άγνωστη, αλλά η εικόνα είναι ξεκάθαρη, μιλάμε για έναν πατέρα που έχει φτάσει στο απροχώρητο, παίρνοντας το δικό του παιδί όμηρο.

Η αγωνία εντείνεται καθώς η σύζυγος του ενόπλου είχε προειδοποιήσει τις αρχές, τηλεφωνώντας στην Αστυνομία και καταγγέλλοντας ότι ο άνδρας είχε απαγάγει το παιδί και ήταν καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο. Η έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών είναι καθοριστική για την ασφάλεια του παιδιού και την επίλυση της κρίσης με τον λιγότερο προβληματικό τρόπο.

Η κατάσταση στο αεροδρόμιο του Αμβούργου παραμένει ρευστή και οι αρχές βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση καθώς η ασφάλεια των πολιτών και η ακεραιότητα των εγκαταστάσεων βρίσκονται υπό απειλή. Οι προσπάθειες συνεχίζονται για την απελευθέρωση της ανήλικης και τη σύλληψη του δράστη, ενώ η κοινή γνώμη παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *