Αυτά τα ζώδια δεν θα σου ζητήσουν ΠΟΤΕ βοήθεια-Το πρώτο δεν το περιμέναμε!

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Έχεις σίγουρα παρατηρήσει πως υπάρχουν άνθρωποι που όσο και να δυσκολεύονται δεν πρόκειται να ζητήσουν τη βοήθειά σου. Πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν το κάνουν επίτηδες, αλλά επειδή ανήκουν σε εκείνα τα ζώδια που αντιλαμβάνονται διαφορετικά την ζωή.

Κι όμως δεν είναι θέμα αξιοπρέπειας, όπως πιστεύουν πολλοί, αφού εξηγείται αστρολογικά. Ποια είναι λοιπόν αυτά τα ζώδια; Αν θες να μάθεις και εσύ μπορείς να διαβάσεις την συνέχεια.

Ποια ζώδια δεν θα ζητήσουν ποτέ βοήθεια;

Καρκίνος
Είσαι ο άνθρωπος που φροντίζει πάντα τους άλλους, και το κάνεις με όλη σου την καρδιά, χωρίς ποτέ να παραπονιέσαι. Σου αρέσει να είσαι δίπλα στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους δείχνουν πόσα σημαίνουν για εσένα. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τις δικές σου ανάγκες, λειτουργείς διαφορετικά. Δεν θέλεις να ενοχλείς κανέναν.

Ιχθύς
Είναι γνωστό πως όταν κάποιος θέλει μια συμβουλή ή απλά λίγη υποστήριξη, τρέχει σε εσένα. Μπορείς να αναλύσεις τη συμπεριφορά κάθε ανθρώπου και αυτό σου δίνει το πλεονέκτημα να βοηθάς τους άλλους, όταν το έχουν πραγματικά ανάγκη. Το πρόβλημα είναι όταν είσαι εσύ αυτός που χρειάζεσαι κάτι. Αισθάνεσαι απαίσια εάν χρειαστεί να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου. Δεν θέλεις να επιβαρύνεις κανέναν με τα προβλήματά σου.

Σκορπιός
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κάνεις τα πάντα για τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Ωστόσο, ποτέ δεν περιμένεις να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο για εσένα. Δεν ζητάς ποτέ βοήθεια γιατί πιστεύεις πως αυτό σε κάνει ευάλωτο. Προτιμάς να περιμένεις και να δεις εάν οι άλλοι θα καταλάβουν ότι χρειάζεσαι βοήθεια, αντί να τη ζητήσεις.

Παρθένος
Σίγουρα έχεις και εσύ ανάγκες και χρειάζεσαι τη βοήθεια των γύρω σου. Μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις τους άλλους να καταλάβουν τι ακριβώς χρειάζεσαι, απλά δεν το κάνεις. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εσένα να σε φροντίσει. Και αυτό γιατί νιώθεις πως όλα τα κάνεις καλύτερα.

ζώδια

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article
    Leave a comment

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *