2χρονο κοριτσάκι βρέθηκε κοιμώμενο στο δάσος με έναν σκύλο για μαξιλάρι και αλλον ως φύλακα

NEWSROOM

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός κοριτσιού 2 ετών που εξαφανίστηκε από το σπίτι της μαζί με τα δύο σκυλιά της οικογένειας και βρέθηκε να κοιμάται σε ένα απομονωμένο δάσος, με το ένα από τα δύο κατοικίδια να την προσέχει και το άλλο να κάνει το «μαξιλάρι» της.

Όπου κι αν πήγαινε η Τέα, το δίχρονο κορίτσι από το χωριό Φέιθορν του Μίσιγκαν, οι τριχωτοί φίλοι της ήταν κοντά της. Ο Μπάντι, ένα μεγαλόσωμο ροτβάιλερ και ο Χάρτλεϊ, ένα σπρίνγκερ σπάνιελ, είναι με την Τέα από τη γέννησή της.

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, η Τέα και τα δύο σκυλιά έπαιζαν με την μητέρα της να λέει πως θυμάται ότι βρισκόταν κοντά στον θείο της στο κήπο. Κάποια στιγμή, ο θείος της, της είπε να πάει μέσα και να φορέσει παπούτσια γιατί ήταν ξυπόλυτη. «Εκείνη είπε Ok και εκείνος νόμιζε ότι πήγε μέσα» λέει η μητέρα της στο NBC και συνεχίζει: «Το ένστικτό μου μου είπε να πάω να τσεκάρω πού βρισκόταν η Τέα και να βεβαιωθώ πως δεν είχε μπλέξει πουθενά. Τότε ήταν που παρατηρήσαμε πως δεν ήταν στο σπίτι και πως έλειπαν και τα σκυλιά».

«Άρχισα να τρέχω πάνω κάτω στο δρόμο προσπαθώντας να την βρούμε» δήλωσε ο θείος. «Δεν ακούγαμε κανένα από τα σκυλιά, δεν έρχονταν στις κλήσεις μας. Και τότε ήταν που πανικοβληθήκαμε». Τότε ήταν που κάλεσαν το 100 και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό.

Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν drones και αστυνομικούς σκύλους στην έρευνα, ενώ 50 τοπικοί αστυνομικοί και κάτοικοι τόσο από το Μίσιγκαν όσο και από το γειτονικό Ουισκόνσιν βοήθησαν στην αναζήτηση της Τέα στην απομακρυσμένη δασική περιοχή.

Η μικρή Τέα βρέθηκε 5 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της με τα σκυλιά της, άγρυπνους φρουρούς της

Τελικά, το 2χρονο κορίτσι που αγνοούνταν για σχεδόν πέντε ώρες, βρέθηκε από έναν αναβάτη οχήματος παντός τύπου σε ένα μονοπάτι το οποίο απείχε περισσότερο από 5 χιλιόμετρα από το σπίτι της. Η Τέα κοιμόταν χρησιμοποιώντας τον Χάρτλεϊ για μαξιλάρι, ενώ ο άλλος σκύλος τους πρόσεχε.

«Είμαι ευγνώμων που τα σκυλιά ήταν μαζί της» δήλωσε η μητέρα της. «Όταν βρέθηκε, ο μόνος λόγος που ήταν εκεί, ήταν επειδή ο μεγαλύτερος σκύλος τους ο Μπάντι, στεκόταν στο πλάι της. Ο οδηγός είπε ότι πήγε να την αγγίξει για να την ξυπνήσει, επειδή κοιμόταν ακόμα όταν τους εντόπισε, αλλά ο Χάρτλεϊ του γρύλισε».

Η μητέρα της ήταν ακόμα στο σπίτι όταν βρέθηκε η Τέα, αλλά άκουσε στο ραδιόφωνο ότι ήταν ζωντανή και επέστρεφε σπίτι. «Έτρεξα έξω όταν άκουσα ότι έφτανε. Μόλις με είδε, μου είπε: ‘Γεια σου μαμά’, σαν να μην συνέβη τίποτα. Χασκογελούσε κι εγώ προσπαθούσα να συνέλθω».

Ο υπολοχαγός Μαρκ Τζιανούντσιο που βοήθησε στις έρευνες, δήλωσε: «Η μικρή κοιμόταν και είχε χρησιμοποιήσει τον έναν σκύλο για μαξιλάρι και το άλλο στεκόταν ακριβώς δίπλα της και την κρατούσε ασφαλή. Είναι μια πραγματικά αξιοσημείωτη ιστορία».

Η Μπρουκ, η οποία έχει μοιραστεί φωτογραφίες της Τέα να ξαπλώνει πάνω στο οικογενειακό ροτβάιλερ στο σπίτι τους, δήλωσε ότι είναι «ακόμα σε σοκ» μετά τη δοκιμασία.

Όπως έγραψε στο Facebook: «Ήταν ο εφιάλτης που δεν ήθελα ποτέ να ζήσω. Είμαι τόσο χαρούμενη που το κοριτσάκι μου είναι ασφαλές στο σπίτι μαζί μας απόψε. Τα σκυλάκια της την κράτησαν ασφαλή. Είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ».

Όλες οι ειδήσεις της επικαιρότητας βρίσκονται εδώ, στο Newsblog! Σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα της επικαιρότητας με τις τελευταίες εξελίξεις απο την Ελλάδα.

Μη χάσετε ούτε μια στιγμή αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Στο Newsblog,σκοπό έχουμε την ενημέρωση και να σας τη μεταδίδουμε άμεσα με κάθε δημοσίευση μας!

via

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *