Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πιθανό εξιτήριο σύντομα – Επικεντρώνεται στη δύναμη και την αντοχή

NEWSROOM

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα στην ελληνική showbiz και η παρουσία της στα μέσα ενημέρωσης δεν περνά απαρατήρητη. Το τελευταίο διάστημα, όμως, το όνομά της έχει συνδεθεί με τον χώρο της μουσικής, καθώς φαίνεται πως είναι θέμα ημερών το εξιτήριο της από την εγκυμοσύνη.

Η ίδια η Ζωζώ επιβεβαίωσε τις φήμες με μια ανάρτηση στα social media, στην οποία αναφέρει: «Δεν χαμπαριάζει, είναι δυνατή». Με αυτήν την ανάρτηση άφησε να εννοηθεί πως πρόκειται να γίνει μανούλα σύντομα.

Οι θαυμαστές της δεν άργησαν να αντιδράσουν, ευχόμενοι τα καλύτερα στην αγαπημένη τους τραγουδίστρια και δείχνοντας την υποστήριξή τους σε αυτήν την νέα φάση της ζωής της.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει αποδείξει ότι είναι μια γυναίκα με δυνατή προσωπικότητα και σίγουρα θα αντιμετωπίσει τη μητρότητα με τον ίδιο τρόπο: με δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Αν και ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες επιβεβαιώσεις για την εγκυμοσύνη της, φαίνεται πως η είδηση είναι κοντά στην επιβεβαίωση και οι θαυμαστές της περιμένουν με ανυπομονησία να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Πάντως, η Ζωζώ Σαπουντζάκη φαίνεται πως είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτήν τη νέα φάση της ζωής της με χαρά και αγάπη και δεν μπορούμε παρά να της ευχηθούμε ό,τι καλύτερο για το μέλλον της και την οικογένειά της. Ανυπομονούμε να δούμε τον μικρό που έρχεται στη ζωή της!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article