in

Ζάρα Μακντέρμοτ: Έρχεται απο την Αυστραλία και προκαλεί ντελίριο

Ζάρα Μακντέρμοτ

Το όνομα της είναι Ζάρα Μακντέρμοτ, είναι 24 ετών και έρχεται απο την Αυστραλία για προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους χρήστες των social media και ειδικά εκείνους που ψάχνουν το κάτι ξεχωριστό μέσα στο Instagram.

Η 24χρονη καλλονή απο την Αυστραλία Ζάρα Μακντέρμοτ, έγινε διάσημη μέσα απο την εμφάνιση που έκανε στο τηλεοπτικό ριάλιτι Love Island, το οποίο φυσικά στην Ελλάδα πήγε άπατο μέσα απο την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, αλλά στην χώρα της είναι το νούμερο ένα ριάλιτι.

zara_mcdermott

Η καλλονή απο την μακρινή χώρα των Κοάλα και των καγκουρό, δεν πτοείται με τίποτα και όπως αποδεικνύουν οι πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram στις οποίες επιδεικνύει τη σιλουέτα της, υπάρχει σε αυτή την ζωή για να προκαλεί.

Μετά το Love Island η Ζάρα Μακντέρμοτ ρίχνει και το Instagram

Ζάρα Μακντέρμοτ

Η ξανθιά καλλονή προκάλεσε πρόσφατα σάλο στον ανδρικό πληθυσμό, καθώς γιόρτασε το reunion με τον σύντροφό της, με μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση.

Δεν ξέρουμε αν το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί και αυτό δεν φαίνεται να έχει σημασία καθώς το άρθρο γράφτηκε για τις φωτογραφίες που τράβηξε.

Σίγουρα για να έχει περισσότερους απο 1.7 εκατομμύρια θαυμαστές κάτι καλό θα προσφέρει απλόχερα μέσα απο το Instagram, δεν νομίζεται και εσείς;

Απολαύστε την Ζάρα Μακντέρμοτ… εδώ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεφτιλίζει την Ελευθερίου με story στο instagram

Αφροδίτη Σκαφίδα Survivor

Όταν η Αφροδίτη Σκαφίδα του Survivor έσκυβε και γονάτιζε τους θαυμαστές της