in

Υποκλίθηκαν όλοι στο «καλύτερο παιδί»: Το μαγαζί άνοιξε αλλά ο Πλούταρχος δεν τραγούδησε – Η ανακοίνωση μετά την τραγωδία

Την άρνησή του να συμμετάσχει στο πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου, Fever, που εμφανίζεται μαζί με την Πάολα, εξέφρασε ο Γιάννης Πλούταρχος στα social media και αποθεώθηκε από το κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, το νυχτερινό μαγαζί που τις προηγούμενες ημέρες είχε παραμείνει κλειστό λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους που είχε κηρυχθεί λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, χθες βράδυ αποφάσισε να λειτουργήσει κανονικά δημοσιεύοντας μάλιστα στα social media και την αφίσα του μαγαζιού και ανακοινώνοντας κανονικά την εμφάνιση των δυο καλλιτεχνών που συμμετέχουν σε αυτό, τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πάολα.

Τραγωδία Τέμπη: Δεν εμφανίστηκε ο Γιάννης Πλούταρχος στο Fever

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά, ο τραγουδιστής θέλησε να διαχωρίσει τη θέση του σε μια ένδειξη πένθους για την τραγωδία που ζει η χώρα μας. Γι’ αυτό και ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα.

«Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δε θα συμμετάσχω στο αποψινό πρόγραμμα», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Γιάννης Πλούταρχος.

Η ανάρτηση του Γιάννη Πλούταρχου

Πηγή:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Ο Χανταμπάκης ξεσπά σε κλάματα μετά την επίθεση του Σχίζα

Survivor Spoiler trailer 06/03

Survivor Spoiler trailer 06/03: Νέες εντάσεις και νέες κλίκες!