Ξόδεψε 600.000 δολάρια σε πλαστικές για να μοιάζει στην Κίμ Καρντάσιαν

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Το μοντέλο της Versace, Jennifer Pamplona, ​​αφού ξόδεψε σχεδόν 600.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις  για να μοιάζει με την Κίμ Καρντάσιαν έχει πλέον πληρώσει 120.000 δολάρια για να επανέλθει στην προηγούμενη εμφάνισή της.

Σύμφωνα με τη New York Post, το 29χρονο μοντέλο έκανε περίπου 40 αισθητικές επεμβάσεις σε μια περίοδο 12 ετών σε μια προσπάθεια να μοιάζει με τη διασημότητα, αλλά τελικά συνειδητοποίησε ότι η ευχαρίστησή της ήταν μόνο σε επιφανειακό επίπεδο.

«Ο κόσμος με φώναζε Kardashian και άρχισε να γίνεται ενοχλητικό», είπε στο Caters. «Είχα εργαστεί και σπουδάσει και ήμουν επιχειρηματίας. Είχα κάνει όλα αυτά τα πράγματα και είχα όλα αυτά τα επιτεύγματα στην προσωπική μου ζωή, αλλά με αναγνώριζαν μόνο επειδή έμοιαζα με Καρντάσιαν».

Η Παμπλόνα ήταν 17 ετών όταν υποβλήθηκε στην πρωτη της πλαστική επέμβαση. Η Kardashian μόλις άρχιζε να γίνεται διασημότητα εκείνη την εποχή. Η Παμπλόνα ανέπτυξε γρήγορα έναν εθισμό σε επεμβάσεις . Τρεις ρινοπλαστικές και οκτώ επεμβάσεις στο κάτω μέρος της, συμπεριλαμβανομένων εμφυτευμάτων γλουτών και ενέσεις λίπους, ήταν μεταξύ των περισσότερων από 40 θεραπειών που υποβλήθηκε.

Γρήγορα τράβηξε τη διεθνή προσοχή χάρη στη μεταμόρφωσή της. Επιπλέον, συγκέντρωσε περισσότερους από ένα εκατομμύριο οπαδούς στο Instagram, αλλά η ευτυχία που αναζητούσε δεν ήρθε ποτέ.
«Ήμουν εθισμένη»

«Ανακάλυψα ότι ήμουν εθισμένη στις χειρουργικές επεμβάσεις και δεν ήμουν χαρούμενη, έβαζα φίλερ στο πρόσωπό μου σαν να ήμουν στο σούπερ μάρκετ», παραδέχτηκε η Παμπλόνα. «Ήταν ένας εθισμός και μπήκα σε έναν κύκλο χειρουργικών επεμβάσεων για δόξα και χρήματα, απλά έχασα τον έλεγχο των πάντων. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές».

Η Παμπλόνα ισχυρίστηκε ότι ήταν στενοχωρημένη για χρόνια πριν συνειδητοποιήσει ότι είχε σωματική δυσμορφία και ότι ήθελε να επιστρέψει στη φυσική της εμφάνιση.

Εντόπισε έναν γιατρό στην Κωνσταντινούπολη που ισχυρίστηκε ότι μπορούσε να τη βοηθήσει να επιστρέψει στην προηγούμενη εμφάνισή της.

«Έκανα ανόρθωση προσώπου και λαιμού, αφαίρεση στοματικού λίπους, χειρουργική επέμβαση στα μάτια της γάτας, ανόρθωση χειλιών και επέμβαση μύτης ταυτόχρονα», είπε. «Μπήκα στο χειρουργείο σαν ένας άνθρωπος και βγήκα σαν άλλος».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article