Ξαπλωμένη στα βράχια η Μαριάντα Πιερίδη «ζαλίζει τα εγκεφαλικά μας κύτταρα» με το μαγιό της

NEWSROOM

Τα τελευταία χρόνια η Μαριάντα Πιερίδη έχει ρίξει άγκυρα στο νησί της Τήνου όπου έχοντας αφήσει πίσω το τραγούδι και τις πίστες απολαμβάνει την ζωή μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας!

Η Μαριάντα Πιερίδη είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Κατριβέση και στην Τήνο μεγαλώνουν τον γιο της Νικόλα, που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της, Νέστορα Φωτιάδη, ενώ δραστηριοποιούνται και επιχειρηματικά, μιας και ο σύζυγος είναι σεφ.

Ο μοναδικός τρόπος για να έβλεπε κάποιος την «χαμένη» απο την δημοσιότητα τραγουδίστρια ήταν τα social media και το Instagram.

Τον τελευταίο καιρό βέβαια την απολαμβάνουμε όλοι μέσα απο την συμμετοχή της στο J2US όπου πιάνει ξανά το μικρόφωνο για χάρη του Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο είναι «μουσικό ζευγάρι».

Η Μαριάντα Πιερίδη λατρεύει τα social media και εδώ και χρόνια μας εντυπωσιάζει με τις πανέμορφες φωτογραφίες της απο το νησί της Τήνου, όπου μας αποκαλύπτει όλες τις ομορφιές που κρύβει το νησί των Κυκλάδων.

Καταφέρνει όμως να καθηλώνει και τους χιλιάδες θαυμαστές της που έχει αποκτήσει στο Instagram και με δικές της φωτογραφίες.

Άλλωστε όπως θα δείτε και εσείς η τραγουδίστρια στα 49 της χρόνια διαθέτει ένα εξαίσιο σώμα που εντυπωσιάζει τα μάτια μας! Ειδικά η τελευταία της ανάρτηση είναι πραγματικά θεσπέσια

Απολαύστε την εδώ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article