Wanda Nara: Μόλις βγήκε απο το μπάνιο και το μπουρνούζι πασχίζει να συγκρατήσει τα «προσόντα» της (video)

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Ένα νέο βίντεο έδωσε στην δημοσιότητά μέσα απο το προφίλ της στο Instagram η Wanda Nara και ήδη έχει προκαλέσει πανικό στα εκατομμύρια των θαυμαστών της.

Η Wanda Nara είναι μια απο τις πιο διάσημες προσωπικότητα στην Αργεντινή και έχει εμφανιστεί σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα, ενώ φέτος παρουσιάζει το μαγειρικό ριάλιτι για πρώτη φορά.

Επιπλέον, έχει επιστρέψει στον χώρο της μόδας και έχει ξεκινήσει μια δική της συλλογή ρούχων με την οποία έχει δημιουργήσει ένα παγκόσμιο brand.

Η Wanda Nara αποτελεί ένα παράδειγμα μιας γυναίκας που κατάφερε να επιτύχει σε διάφορους τομείς και να γίνει πολύ αγαπητή στο κοινό της.

Wanda Nara

Βέβαια στα προσωπικά της τα κάνει μονίμως μαντάρα, αφού την μια χωρίζει με τον σύζυγο της και ποδοσφαιριστή Mauro Icardi και την άλλη ξανασμίγουν.

Εκεί όμως που κάνει θραύση είναι στα social media, οπου κάθε ανάρτηση της γίνεται πραγματικά viral μέσα σε λίγα λεπτά. Όπως ακριβώς και αυτή που θα δείτε στο βίντεο παρακάτω.

Η παρουσιάστρια του MasterChef Αργεντινής έκανε το μπάνιο της και αποφάσισε να μοιραστεί την συνέχεια με τους followers της στο κοινωνικό δίκτυο. Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε πανζουρλισμό!

Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί!

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article