”Βόμβα” απο την Ελένη Κοκκίδου: «Γι’ αυτό φεύγω από τη Μουρμούρα»

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Η περίπτωση Βανδή – Μπισμπίκη είναι ίδια με αυτή του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη», λέει η Ελένη Κοκκίδου.
Στο «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Ελένη Κοκκίδου.

Η ηθοποιός μίλησε για την αποχώρησή της από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ενώ σχολίασε και τη Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Για μένα η Μουρμούρα λήγει φέτος. Νιώθω ότι δέκα χρόνια είναι υπέρ αρκετά, θέλω να κλείσω αυτόν τον κύκλο και να ανοίξω άλλους. Δεν έχω λόγο πια να μείνω γιατί νιώθω ότι έδωσα όσα είχα να δώσω, πήρα ότι ήταν να πάρω και από εδώ και πέρα θέλω να δοκιμάσω και άλλα πράγματα. Δεν ήταν ρουτίνα. Φεύγω πριν γίνει ρουτίνα.

Υπάρχει, όμως, περίπτωση να κάνω κάποιο γκεστ του χρόνου. Δεν προσπάθησαν να με εμποδίσουν από το να φύγω και… παρεξηγήθηκα. Το κατάλαβαν όπως τους το εξήγησα. Ο Αντώνης Αντωνίου δεν ξέρω τι θα κάνει, αλλά επιθυμεί πολύ να συνεχίσει. Ήταν ο πρώτος που είπα ότι θα φύγω», είπε αρχικά η Ελένη Κοκκίδου.

Για Βανδή – Μπισμπίκη, η Ελένη Κοκκίδου είπε:
«Σε αυτή την περίπτωση, το ιδιωτικό φωτίστηκε κι έγινε δημόσιο κι αυτό δημιούργησε αντιδράσεις στον κόσμο. Όταν ζεις τον έρωτά σου ιδιωτικά υπάρχει μια ιερότητα και όταν το φέρνεις στο φως αυτό χάνεται. Ίδια περίπτωση ήταν και ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη».

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • TAGGED:
    Share This Article