Βόλος: Ένταση και «γαλλικά» ανάμεσα σε Αχιλλέα Μπέο και εθελοντές της ΚΝΕ – «Άντε ρε φύγε από εδώ»

NEWSROOM

Ανταλλαγή χαρακτηρισμών ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο και σε έναν εξαγριωμένο πολίτη στον Βόλο

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης στον Βόλο, όταν ο δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος μετέβη στην περιοχή του Παλιού Λιμεναρχείου.

Έκει βρίσκονταν εθελοντικές ομάδες της ΚΝΕ, που καθάριζαν τους δρόμους της πόλης έπειτα από τις καταστροφικές πλημμύρες και όπως φαίνεται σε βίντεο στα social media τα αίματα «άναψαν».

«Το ΚΚΕ είναι εδώ και καθαρίζει, ο δήμος που είναι;» τον ρώτησε ένας νεαρός, σύμφωνα με το gegonota.news, με τον Αχιλλέα Μπέο να αντιδρά, λέγοντας στους χειριστές των μηχανημάτων: «Πάμε να φύγουμε ρε, να τους καθαρίσει το ΚΚΕ».

Οι τόνοι τότε ανέωηκαν με τον κ. Μπέο, εμφανώς ενοχλημένο να ζητάει από τους παρευρισκόμενους να βοηθάνε και να μην μιλάνε, με έναν πολίτη να του απαντάει, σε έντονο ύφος: «Τι λες ρε στα παιδιά, που πνιγόμασταν και μείναμε στο έλεος του Θεού; Τι λες ρε, που όλη μερα γυρνάς από κάμερα σε κάμερα και εμείς αργοπεθαίνουμε; ».

Ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλεσε τον πολίτη «νούμερο», εκείνος τον είπε «μαλ… χοντρό» και, κάπου εκεί, το περιστατικό έληξε, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν, πριν «ξεφύγει» η κατάσταση.

Όλες οι ειδήσεις της επικαιρότητας βρίσκονται εδώ, στο Newsblog! Σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα της επικαιρότητας με τις τελευταίες εξελίξεις απο την Ελλάδα.

Μη χάσετε ούτε μια στιγμή αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Στο Newsblog,σκοπό έχουμε την ενημέρωση και να σας τη μεταδίδουμε άμεσα με κάθε δημοσίευση μας!

via

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article