Βικτώρια Μυροφορίδου: Το μοντέλο απο το GNTM 5 ποζάρει μόνο με σακάκι και μπότες

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Ένα απο τα κορίτσια που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα απο το φετινό GNTM ήταν και η Βικτώρια Μυροφορίδου, η οποία δεν μπήκε στο ριάλιτι μοντέλων μόνο και μόνο για να γίνει διάσημη, αλλά για να δώσει μια ώθηση στην καριέρα της ως μοντέλο.

Στα 21 της χρόνια το ξανθό μοντέλο αποφάσισε να συμμετάσχει στο ριάλιτι μοντέλων του STAR και κατάφερε να συγκινήσει τους τρεις από τους τέσσερις κριτές που την είδαν στην οντισιόν της.

Φυσικά εκείνη που την απέρριψε ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή που γενικώς ήταν κατά την γνώμη μας, η αιτία που πάτωσε φέτος το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Για να καταλάβετε τι εννοούμε όταν η Κύπρια είδε την Βικτώρια Μυροφορίδου, αποφάσισε να μην της δώσει το ΝΑΙ για την επόμενη φάση επειδή θεώρησε πως οι πόζες της δεν έχουν “ψυχή”.

Βικτώρια Μυροφορίδου

Το πολυπόθητο ΝΑΙ στο GNTM 5 στην Βικτώρια Μυροφορίδου….

Ευτυχώς όμως που ο Τάσος Σοφρωνίου της ανακάτεψε τα μαλλιά και την είδε την άγρια πλευρά του μοντέλου και της έδωσε το πολυπόθητο ΝΑΙ που χρειαζόταν για να περάσει στα ID catwalk.

Αυτή ήταν και η ευκαιρία που χρειαζόταν μέσα στο GNTM και εκείνη την άρπαξε απο τα μαλλιά και έφτασε μέχρι τον τελικό.

Το μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη έχει αναρτήσει κατά καιρούς στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από τις δουλειές που έχει κάνει. Και είναι όλες εξαιρετικές αφού ξέρει πολύ καλά πώς να ποζάρει και να είναι μέσα στο concept.

Το Instagram της είναι εκπληκτικό

Αυτό που μπορεί κανείς να αντιληφθεί βλέποντας τον λογαριασμό της είναι πώς έχει αδυναμία στα μαγιό και ποζάρει σε διάφορες στιγμές δείχνοντας το καλλίγραμμο κορμί της το οποίο φαίνεται γυμνασμένο και μαυρισμένο.

Δείτε την εδώ σε μερικές εντυπωσιακές πόζες, όπου ποζάρει φορώντας μόνο το σακάκι της και μπότες!

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article