Βαλαβάνη-Βασάλος: Απόμακροι μεταξύ τους στον γάμο του Ντάνου

NEWSROOM

Ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Δήμητρα Βαμβακούση ήταν το κεντρικό γεγονός που συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά το ενδιαφέρον δεν είχε να κάνει μόνο με τους νεόνυμφους.

Το πρώην ζευγάρι, Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευριδίκη Βαλαβάνη, που για χρόνια είχε μονοπωλήσει τη δημοσιότητα με τη σχέση τους, εμφανίστηκε στον γάμο με διαφορετικές παρέες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέλεξε να παρευρεθεί στην τελετή μαζί με τον φίλο του, Παύλο Κοκκινάκη, ενώ η Ευριδίκη Βαλαβάνη εμφανίστηκε με διαφορετική παρέα. Οι δύο πρώην σύντροφοι, παρόλο που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, φαίνεται να απέφυγαν την επαφή και περιορίστηκαν σε μια σύντομη και τυπική συνομιλία.

Μια ψύχρα θα την νιώσανε όλοι

Μετά τον οριστικό τους χωρισμό και τα δημοσιεύματα που είχαν κατακλύσει τα ΜΜΕ, δεν φαίνεται να διατηρούν φιλική σχέση, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν εκφράσει πικρία προς τα έξω.

Όσον αφορά την τηλεοπτική τους πορεία, η χρονιά δεν ξεκίνησε και πολύ καλά για το πρώην ζευγάρι. Τα σχόλια για την Ευριδίκη Βαλαβάνη στην πρεμιέρα της στη νέα εκπομπή του Mega τα Σαββατοκύριακα δεν ήταν θετικά, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος παρά τις πολλές συζητήσεις που είχε, παραμένει αυτή τη στιγμή εκτός τηλεόρασης.

Πάντως μετά και την εμφάνιση που έκαναν στον γάμου του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση, το αφήγημα για καλές σχέσεις και φιλικό χωρισμό μάλλον δεν παίζει πια!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article